2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر )رفتم آزمایشگاه صب روز جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 80 پست
عزیزم تاپیکاتو‌خوندمهمسرت ک خودش انقد اهل کثافتکاریه غلط کرده بهت گیر میدهبگو انقد با زنای خراب گشتی ...

مطمعنم خدایی نکرده فردا قتلی بشه هم میندازه گردن من کلا ترسو شدم تواین زندگی تو دوران دانشجوییم وقتی مجرد بودم بشدددت نترس بودم وپرو وبااعتمادبنفس تواین زندگی ازعالم وادم از سایه از همه چی میترسم کلاااااا فوبیا درس کردم ک مبادا کاری کنم بهم حرف بزن 

ایندفه روشن میکنم چون امنیت ندارم فرداخدایی نکرده ی تهمت دیگ بزن چی

چجوری خودت لایق همچین زندگی می‌دونی ؟ 

از بس دنبال رضایت شوهرت هستی خودت پایین کشیدی یه تاپیک نوشتی خیانت کرده بهت 

خوب عربزم مگه اون بی شرف کیه که تو میخای همش خودت بهش ثابت کنی ولش کن بگو آره اگه راست میگی خدا بزندتت

نمیگم برو طلاق بگیر بچت ولامون کن چون گفتی پشتیبان نداری حداقل با خفت زندگی نکن و با سیاست درسش کن 

الان اینو ثابت کنی فردا دنبال اثبات چیز دیگه بابد باشی این زندگی که آرامش نداری فقط فقط باید برای خودت بچت زندگی کنی محلش نده ولش کن بزار هر غلطی میخاد بکنه فقطعا خودش یه کاری می‌کنه که به شما گیر میده 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنم خدایی نکرده فردا قتلی بشه هم میندازه گردن من کلا ترسو شدم تواین زندگی تو دوران دانشجوییم وقتی ...

میفهمم

ولی باید بی تفاوت شی

وابستگیاتوکم کن 

بدون اگ جداشی از پ

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

میفهممولی باید بی تفاوت شیوابستگیاتوکم کن بدون اگ جداشی از پ

از پس خودت برمیای

کاری نکن فکنه بدون اون نمیتونی زندگی کنی

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

چجوری خودت لایق همچین زندگی می‌دونی ؟ از بس دنبال رضایت شوهرت هستی خودت پایین کشیدی یه تاپیک نوشتی خ ...

دقزقا دیگ ج ازمایشا اهن وبقیشو نرفتم سراغش چراباید چیزی ک نیس رواثبات کنم ینی اون اعتمادنداره من باید پاکی خودمو اثبات کنم میخام نکنم گفتم بروجاربزن بگو زنم همه کاره اس بخدا فقط خدابالاسره ومنومیشناسه ب خودم وپاکیم افتخارمیکنم دیگه بنده مهم نیس

دقزقا دیگ ج ازمایشا اهن وبقیشو نرفتم سراغش چراباید چیزی ک نیس رواثبات کنم ینی اون اعتمادنداره من بای ...

آفرین اگه از الان محکم باشی از هر تو دهنی بهتره بگو هش من تورو واگذار کردم به خدا و سعی کن خودت سرگرم کنی بهش بها ندی مردا از دسترس بودن زن بدشون میاد همیشه دنبال دست نیافتنی هستن تو خودت براش بگیر ببین چطوری اونم عوض بشه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜