2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر )رفتم آزمایشگاه صب روز جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوختم کلی تواسنپ دعا کردم ب ضررم تموم بشه ازمایش اما بی گناهیم اثبات بشه سختههههههه سوختم ازاین تهمت

عزیزم دلیل این کبودیا نوعی کم خونیه 

حتما برید پیش متخصص خون و به همسرتون ثابت کنید مگر نه شما ازمایشم بدی بفهمه رابطه نداشتی بازم یه عمر شک همسرت باهاته 

چون مشخصه بددله

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
ازمایش خون دادم پلاکت رواورژانسی انجام دادم نرمال بود اهن وایناپس فردا میاد

شوهر منم شکاکه.بدنم خود ب خود کبود میشد .....چند باری میپرسید چشه با ی لحن طعنن داری.بدم میومد.ولب مجبور بودم ریلکس باشم تا نخاد گارد بگیره...‌‌الان جدیدا بدنمو مخفی میکنم ازش.پام و‌بازوم کبود میشه.هفته قبل عمل کردم دید کبودیو پرسید وای چرا اینقدر کبوده گفتم چون دست هام بسته بودن اتاق عمل .احتمالا سفت بستن...دیگه چیزی نگفت.بخدا این افراد شکاک خودشون باعث میشن که دروغ بشنون.جدبدا میگم زمین خوردم موقع جارو برقی پام خورد فلان جا ک اگر یهو دیدم بگم همون روز ک خورد ب فلان چی مال اونه😔😪😔

شما باید میرفتی دکتر متخصص کبودی هارو میدید طبق اون نظر میداد و ازمایش مربوط بهش رو مینوشت! حتی مشکلات قلبی هم کبودی میاره اخه اینجوری ک معلوم نیس اصلا چی باید آز بدی.... 

تو رو خدا با دل شکسته ت تو این روزها برا من هم دعا کن من‌۸‌سال شد که بهم تهمت زد و بی گناهیم بهش ثاب ...

پیامتو دیدم خیلی ناراحت شدم الهی خدا جواب دل شکستتو بده

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

شوهر منم شکاکه.بدنم خود ب خود کبود میشد .....چند باری میپرسید چشه با ی لحن طعنن داری.بدم میومد.ولب م ...

ایقد درکت میکنم ک انگارخودمم منم میترسم مثلا بچم موقع شیر خوردن چنگ بندازه گردنمو ک مبادا فکر ش بدبشه

تو رو خدا با دل شکسته ت تو این روزها برا من هم دعا کن من‌۸‌سال شد که بهم تهمت زد و بی گناهیم بهش ثاب ...

الهی بمیرم چقدر سخته نتونی ثابت کنی بخدا ب فاطمه زهرا قسم من حتی پام کج نرف ادم کثیفی بودم بخدا سرمم دردنمیکرد ولی همینکه بی گناهم ونمیتونم ثابت کنم دردداره

عزیزم دلیل این کبودیا نوعی کم خونیه حتما برید پیش متخصص خون و به همسرتون ثابت کنید مگر نه شما ازمایش ...

متاسفانه نرفتم مستقیم رفتم ازمایشگاه بخدا در ازمایشگاه بسته بود ک من رفتم چون روزای تعطیل کارشون ۸ شروع میشه نشستم جلو درازمایشگاه خیابون سوت وکور حتی اشکمم نمیومد این حقم نبود میخاستم امروز بچمو ببرم مراسم شیرخوراگان حسینی اما اونجا رفتم کاش فاطمه زهرا ب دادم برسه