2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر )رفتم آزمایشگاه صب روز جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 80 پست
۳ سال اول زندگیم خیلی خوب بود بعد که برادرش ازدواج کرد خیلی تنش بینمون ایجاد شد به خاطر زن برادرش بع ...

چی کشیدی تو الهی بمیرم میدونی بدترین درد زندگی باادم شکاکه همسر من اینطور نبود اینطورشد خودم میترسم واقعیتش چون کاملامیشناسمش مثلا برفرض میترسم ک جلو مردای فامیل یاکسی بگو بخند کنم میدونم اومدیم خونه قشنگ میشوره پهن میکن هرچند من بخداهمیشه رعایت کردم وهیچوقت ن ب کسی رودادم ن کلااااتواین فازا بودم ولی درکل قابلیت اینو داره ی شبه تغییر کن وشکاکترین بشه حتی میگم اگه یکی بهش گف زنت قتل کرده باور میکنه شانس منه همه از دورمیگن خوشبحالش داخل زندگیم اینطوره بچم دید ک دعوا کردیم فقط میلرزید لباش واشک میومد میگفتم دلیل اشکات چیه الکی بهم دروغ میگف الکی ها میدونم جوابش الکی بود میگف گریه میکنم چون فلان روز برام اون خوراکی رونخریدی ولی نمیخاس ونمیتونس بگ بخاطر دعواس الهی بمیرم ک همیشه شاهد دعوابوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکتون رو خوندم عزیزم انشاالله گه ثابت میشه نگران نباشید ولی پشت جوش نندازید و حتما پیگیری کنید خدایی نگردی بیماری نباشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نمی‌دونستم داستانت چیه ولی قطعا دنبال ثابت کردن نباش این شوهر برات شوهر نمیشه تکلیفت یکبار برای همیشه مشخص کن و بچه که میگی شاهد دعوا خیلی داغون میشه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

عزیزم تاپیکاتو‌خوندم

همسرت ک خودش انقد اهل کثافتکاریه غلط کرده بهت گیر میده

بگو انقد با زنای خراب گشتی فک میکنی منم یکی از اونام

خیلی عصبی شدم دیدم تاپیکتو

ان شاالله خدا کمکت کنه

ولی ب لین بی شرف ثابتم بشه باز تو سرت میزنه و تهمت میزنه

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

اصلا این کبودی با اون کبودی فرق میکنن 

نمیتونه تشخیص بده؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ج ازمایش پلاکتم مشکلی نداشت چقدرسخته بشینی انتظار بکشی ج ازمایشات مشکل داشته باشه اولین بار خوشحال م ...

عقلتون کمه!!!؟؟؟ناراحتی که مشکل نداری!؟

این مشکل کبودی به شدت شایعه

انقدر به این مردای احمق رو ندین سریع تو فاز گریه ضعف نرین خانمااااااااااا

زل بزن تو جشمش بگو برات متاسفم که انقدر دگم جاهل و بیسوادی

چرا فوری رفتی آزمایش؟میرفتی پیش یه دکتر خوب نشون میدادیبعد هم میگفتی تو که اینکاره ای پس خوب بلدی جا ...

اخه جمعه بود و واقعا نتونستم تحمل کنم بخدا یک میلیون و۴۰ هزارتمن ازمایشم شد چون آزاد حساب شد

اصلا این کبودی با اون کبودی فرق میکنن نمیتونه تشخیص بده؟؟

نمیدونم هممون خانمیم معمولا اون کبوویا فکر نکنم تهش سبز بشه بعد محو بشه همونطور میمونه ومحو میشه ولی حس اینکه الان ایناروبهش توضیح بدم ندارم کلا ب اخررسیدم برامم دیگ مهم نیس بخدا خدا منو قبول داره بنده بره گم بشه

عقلتون کمه!!!؟؟؟ناراحتی که مشکل نداری!؟این مشکل کبودی به شدت شایعهانقدر به این مردای احمق رو ندین سر ...

توشوک بودم واقعا ولی روز بعدش قشنگ ازخدمتش دراومدم قسم خوردم طلاق میگیرم وواقعا رفتم خونمون برنمیگردم 

نمی‌دونستم داستانت چیه ولی قطعا دنبال ثابت کردن نباش این شوهر برات شوهر نمیشه تکلیفت یکبار برای همیش ...

ایندفه روشن میکنم چون امنیت ندارم فرداخدایی نکرده ی تهمت دیگ بزن چی