۳ سال اول زندگیم خیلی خوب بود بعد که برادرش ازدواج کرد خیلی تنش بینمون ایجاد شد به خاطر زن برادرش بع ...
چی کشیدی تو الهی بمیرم میدونی بدترین درد زندگی باادم شکاکه همسر من اینطور نبود اینطورشد خودم میترسم واقعیتش چون کاملامیشناسمش مثلا برفرض میترسم ک جلو مردای فامیل یاکسی بگو بخند کنم میدونم اومدیم خونه قشنگ میشوره پهن میکن هرچند من بخداهمیشه رعایت کردم وهیچوقت ن ب کسی رودادم ن کلااااتواین فازا بودم ولی درکل قابلیت اینو داره ی شبه تغییر کن وشکاکترین بشه حتی میگم اگه یکی بهش گف زنت قتل کرده باور میکنه شانس منه همه از دورمیگن خوشبحالش داخل زندگیم اینطوره بچم دید ک دعوا کردیم فقط میلرزید لباش واشک میومد میگفتم دلیل اشکات چیه الکی بهم دروغ میگف الکی ها میدونم جوابش الکی بود میگف گریه میکنم چون فلان روز برام اون خوراکی رونخریدی ولی نمیخاس ونمیتونس بگ بخاطر دعواس الهی بمیرم ک همیشه شاهد دعوابوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیکتون رو خوندم عزیزم انشاالله گه ثابت میشه نگران نباشید ولی پشت جوش نندازید و حتما پیگیری کنید خدایی نگردی بیماری نباشه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
نمیدونستم داستانت چیه ولی قطعا دنبال ثابت کردن نباش این شوهر برات شوهر نمیشه تکلیفت یکبار برای همیشه مشخص کن و بچه که میگی شاهد دعوا خیلی داغون میشه
لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞 دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤