یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین الان تصمیم بگیره ک نره اونجا از اتفاقات و حرفایی ک ی عمر قراره میش بیاد و بشنوه و گند بزنن ب اعصابش و از همه مهمتر حریم شخصیش حفظ نشه، جلوگیری میکنه
خب اگه باید رهن و اجاره بدند چه کاریه برند یه خونه مستقل برا خودشون رهن کنند زیر بار خانواده شوهرم نباشند روشونم تو رو هم باز نمیشه راحت و مستقل زندگی میکنند.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
تنها مشورتی که میتونم بدم این هست که اصلا تحت هیچ شرایطی نره ، اونجا زندگی کردن مفتشم گرونه و نمی ارزه ،چ برسه که واقعا این بنده خدا هم بخواد پول بده خب بره یه جایی دیگه
سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسیسالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)
چقدر همه بد بینید .عروسمون سالها طبقه بالا ما زندگی کرد هیچوقت هیچ مشکلی پیش نیومد اینقدر بنده خدا ر ...
صد تا یکی مثل شما میشن.همینکه از پسرشون رهن و اجاره میگیرن مشخصه تا حدودی بدون مشکل هم نیست.خودشم حتما چیزی میدونه راضی نیست
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷