2777
2789

تو تل یا باز ی های آنلاین بهم اس میدن باشون چت میکنم یکم پیش میرم در حد اشنا شدن و اینا بعد دو سه روز که طرف فک میکنه من چراغ سبز نشون دادم و اوکی ام طرفو بلاک میکنم ی حرف غیر منتظره بهش میزنم و میرم 

اصلا دست خودم نی اولش میخام با کسی دوست شم ولی بعدش پشیمون میشم و اینطوری ترکشون میکنم 

چیکار کنم نمیتونم با ی پسر رابطه طولانی داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم همون بهتر ک بلاکشون‌ میکنیپسری ک درست باشه از راه درست هم میاد‌ب پسرا بازی آنلاین اعتماد نکن ...

دقیقا منم ی رابطه میخام ولی پسری که هول و میخاد مخ بزنه رو اعصابمه اما باز دوسه روز باهاشون چت میکنم بعد بلاک ای کاش میتونستم هیچ چت نکنم

الان منم چند ساله اینطوریم ولی دو سه روز نه در عرض یکساعت دو ساعت بلاک میکنم هیچ کدومشون به دلم نیست 

و حوصله رابطه عاطفی ندارم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

الان منم چند ساله اینطوریم ولی دو سه روز نه در عرض یکساعت دو ساعت بلاک میکنم هیچ کدومشون به دلم نیست ...

چ سرعتی😂😂 

من حس لاشی بودن بهم دست میده میخام این چت کردنه کلا نباشه نمد چطور جلوشو بگیرم

تو روابط جدی‌تر و خارج از مجازی چی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چ سرعتی😂😂 من حس لاشی بودن بهم دست میده میخام این چت کردنه کلا نباشه نمد چطور جلوشو بگیرم

دقیقا منم احساس گناه دارم😅 تو واقعیت با هیچ پسری حتی دستم ندادم. سلام و احوالپرسی نکردم 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

دقیقا منم ی رابطه میخام ولی پسری که هول و میخاد مخ بزنه رو اعصابمه اما باز دوسه روز باهاشون چت میکنم ...

تمرین کن میشه 

من خودم ک پسر بهم پیام میده انقدررر‌ میترسم ک سریع بلانشو میکنم حتی جوابشونم‌ نمیدم  با این‌ه دلم میخواد کلی فحش نثارشون کنم😂🤣