2777
2789
عنوان

قرار برم طبقه بالا پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 49 پست
چرا رهن و اجاره را برای جای دیگه نمیدن اونجا هر کار کنی مشکل پیش میاد ...من ۱۰ سال همسایه مادرشوهرم ...

دوستم هم دقیقا از همین می‌ترسه 

هرچند سعی در کنترل رفت آمد داره

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خنگول پاشو برو بیرون بدون منت بشینداری پول میدی با کلی دخالت از تربیت بچه گرفته تا چیزای دیگهتازه ...

دقیقااا به همه چی دخالت میکنن حتی رفت آمد های پدر مادرت و خانوادت برای یکی از دوستای من این اتفاق افتاده بود

دوستم هم دقیقا از همین می‌ترسه هرچند سعی در کنترل رفت آمد داره

دوستت اگر میترسه قبول نکنه خب اون که قراره پول بده بره جای دیگه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ازش بپرس ببین احیانا سرشون جایی نخورده؟؟؟؟

چه کاریه رهن و اجاره میده بره منت غریبه رو بکشه نه پدشوهر

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

من وقتی قرار بود خونه اجاره کنم خورد به یکی از شرایط بد کرایه میرفتی برمیگشتی در عرض ده دقیقه قیمت عوض میشد همه پس انداز همسرمم ازش گرفته بودن‌.یه خونه فسقلی بالاخره رهن کردیم سختی کشیدم هر سال سر رهن اون موقع هنوز همسرم تحت فشار مالی یکم تحت تاثیر قرار میگرفت ولی نه از اخمش ترسیدم نه کم محلیش .ولی کنارشون بودم یه سالم‌نمیزاشتن‌زندگی کنیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سالها جاری و خواهر شوهرم تو ی ساختمون زندگی میکردن. همه تعریف میکردن ک تا حالا ی بارم باهم مشکل پیدا نکردن و بچه هاشون همبازی ان و...

ولی وقتی پای درد دلشون نشستم دلشون خون بود...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ما خونرو به داداشم هدیه داده بودیم سندش زدیم ب نانش.. چی بگم والا

خوب دیگه شما همین اول خودتون جوابتونو دادین.هدیه دادین و حمایت کردین‌ولی  این داستان ایشون چشم‌انداز خوبی نداره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شاید مشکل مالی دارن خانواده شوهرش و آدمای بدی نباشن

پس بهتره بدن به غریبه .وقتی میگه خودش راضی نیست مسلما دلیل داره.به هر حال وقتی قراره پول بدی بهتره عقلانی تر فکر کنی.گفتم که سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.حتی کنار خانواده خودتم شاید صلاح نباشه

پس بهتره بدن به غریبه .وقتی میگه خودش راضی نیست مسلما دلیل داره.به هر حال وقتی قراره پول بدی بهتره ع ...

انشالا عاقبت بخیر بشن. من بنظرم اینا با هزینه کم می‌خواستن برن اونجا ک راضی شدند