2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام دعا کنید توروقران تواین شب ازاما اماحسین برام کمک بخوایید فردا شب بلیط گرفتم برم بادوتا بچه هم ...

عزمزمه دو تا نکته یک اینکه مگه دیوانه ای که میگی حاضری دور از جون سرطان داشته باشی و ...

دوم اینکه فکر کن همسرت با همین وضع جلوت ظاهر بشه شک نمیکنی؟

به نظرم وقتی آدم میتونه با حرف زدن دیگری رو قانع کنه چرا نکنه؟

البته شاید طرز تفکر من کاملا غلط باشه ولی من میگن به هیچی کسی نمیشه اعتماد کرد چون تجربه و روزگار همیشه ثابت کرده که نمیشه به کسی صد اعتماد کرد و حالا ایشون به دلایلی بد دل شده ما که نباید زندگیتو به فنا بدی ی ازمایش میدی بعد هم با کنم محلی جواب رو بهشون بده و بگو کارت زشته که شک کردی و فراموش نمیکنم کارت رو ولی خب خیلی طولش نده

و ایشون اگر اولین بارش بوده بدون حتما هزار تا اتفاق تو زندگیش در این روزها باعث بد دلی شده اگرم همیشه عادت‌های که کلا مریض هست و جور دیگه باید برخورد کرد حتی جواب پزشک هم نباید نشون داد

عزیزم عفونت داری

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
به مادرشوهرتینا از شله زرد ندادی

اجی شله زرد رو. برای دخترم پختم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اجی شله زرد رو. برای دخترم پختم

اهان نوش جان چون میدونستم اگه شله زردو پخش میکردی بنظرم دوباره برات دردسر میشد ک به خانواده شوهرت ندادی.رلستی خانواده خودت حق دارن بیان خونت؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اهان نوش جان چون میدونستم اگه شله زردو پخش میکردی بنظرم دوباره برات دردسر میشد ک به خانواده شوهرت ند ...

خانواده خودم از اومدن که متونن بیان

ولی به خاطر رفتارای زشتی که شوهرم باهاشون داشت و داره، خب نمیان

مثلا شوهرم الآن بدون علت

با مادرم قهره

بی علت از برادرام متنفره یااینکه برادرام سنی نداشتن که ایشون شوهر من شد

از اول ازدواجمون تا الان که 12ساله 12بار خونه پدرم نیومد باهام

الانم که قهره بی دلیل

یه چیز عجیب ونادری هستش شوهرم

حتی مراسم بابام نیومد

البته منم به تلافی مراسم خواهر زاده ش نرفتم

سر جا فلج 5ماه ولم کرد ورفت ومیخواست طلاقم بده

چرا؟ چون فلج شدم

بعدم خانواده ش منو نمیخواستن

همینقدر بی وفاست

منم دلم ازش سیاهه

ولی یه مادر بزرگ دارم

شوهرمو شست وپهنش کرد سر طناب🤣🤣

دستش دردنکنه

اهان نوش جان چون میدونستم اگه شله زردو پخش میکردی بنظرم دوباره برات دردسر میشد ک به خانواده شوهرت ند ...

آره واسه همین دردسرا نذری نمیدم

خیرات نمیکنم

بنظرم به دردسرش نمی ارزه

خانواده خودم از اومدن که متونن بیانولی به خاطر رفتارای زشتی که شوهرم باهاشون داشت و داره، خب نمیانمث ...

عزیزم شرایط منن مث تو هستش رفتیم مسافرت اونجا برا خانوادش سوغاتی گرفت بهش گفتم منم واسه مامانم کلوچه بگیرم با غرور گفت من نمیگیرم منم پیش دوستش کبا خانوادش با ماهمسفر بود گفتم ازپول خودم ک عیدی دادن میگیرم باز قبول نکرد وتوراه یه کلمه باهام حرف نزد اومد تو خونه تا میتونست به مادرم فحش دادو بدو بیراه گفت خانوادم خونه ی من نمیتن بخاطر اینکه اینن خونشون نمیره یه شب عید واسم عیدی اوردن اونم میگه دیگه نیان الان یه هفته س باههم سرسنگینیم میگه چرا پیش دوستم گفتی پول خودم.خانوده خودشم همش میان خونه ما مهمونیو سندای اموالشم خونه ی اوناس .بازتو خوبه پای خانواده شوهرتو بریدی

عزیزم شرایط منن مث تو هستش رفتیم مسافرت اونجا برا خانوادش سوغاتی گرفت بهش گفتم منم واسه مامانم کلوچه ...

ببخشیدا

ولی مشخصه چ مرگشه؟؟؟ 

شوهرمن بیشتر خانواده ش پرش میکنن

هرچند خودشم ادم نیست

وقتی اینطوریه واسه خانواده ت چیزی نخر

ببخشیداولی مشخصه چ مرگشه؟؟؟ شوهرمن بیشتر خانواده ش پرش میکننهرچند خودشم ادم نیستوقتی اینطوریه واسه خ ...

واسه منم کلا از یه طایفه ی قلدر هستن تو این هفت سال چیزی نخریدم ولی بالاخره منم حق دارم یا نه؟مگه از زیر بته به عمل اومدم