2777
2789
عنوان

پیشنهاد شما ب من چیه

76 بازدید | 10 پست

۲۵سالمه لیسانس حقوق دارم خونه مادربزرگم زندگی میکنم تا الان خیلی سختی کشیدم تو زندگیم

مادر مامانمم همش قر میزنه از خونه برو بیرون چون مادر خودم طلاق گرفت

همش باید تو دیدش باشم

چیکار کنم ی خاستگار خوب پیدا بشه

پیشنهاد میکنم برو بخواب

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا ازمون وكالت بخون

ارشد بخون فعلا اين حرفاش مهم نباشه بعدش ميتوني بري خوابگاه يا پانسيون يا فقط شبها برا خواب بياي خونه

برا خواستگار هم بايد ب بعضيا ك بهشون اعتماد داري و ميدوني روابطشون با بقيه خوبه نشون بدي ك دنبال ازدواجي

سایت هایی مثل آدم و حوا و همدم معتبر اند برای ازدواج دائم نام نویسی کن یا کانال هایی مثل ننه ابراهیم و باران باش که واسطه گر ازدواج اند ثبت نام کن اینایی که گفتم خیلی معتبر اند میخوای درخواست دوستی بده بهت لینک کانال ها و سایت ها رو بدم توی نت هم بزنی می یاد

میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید