2777
2789
عنوان

اونی ک گفته با ی بار باردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 84 پست

من خودم بچه ی اولم با یبار حامله شدم دومی رو پنج ساله  نتونستم باردار بشم  پنج ساله کلی قرص محرک شیمیایی و گیاهی خوردم  نشد که نشد پس مطمعن باش خدا صلاح بدونه بهت میده چه تنبلی داشته باشی چه نداشته باشی خیلی ها با تخمدان ضعیف و  کیست  باردار شدن خیلی ها با ذخایر تخمک کم یا حتی اسپرم ضعیف 

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودتو ناراحت نکن بدون خدا دوستت داره ک هنوز بهت بچه نداده ب خدا قسم من تاقبل ازینکه بچه دارشم ...

خدا کمکت کنه ولی خواسته من اینه 

خواسته ها فرق دارن 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دلتو سوزوندن ک گفتن با یه بار باردار میشن؟ولش کن از اینجور حرفا زیاد میزنن،غصه نخور خدای هممون خیلی ...

آخه من نمی‌دونم چیکار کردم ک سزای من اینه 

سبک زندگیم درست بوده 

خواه ناخواه هم تغذیه ام درسته هم خواب و هم وزن مناسب دارم هم ورزش داشتم 

گناه بزرگی هم کرده ام؟تاجایی ک یادم میاد نکردم 

همش استغفار میکنم 

خب پس چرا 

ناراحت نشو از حرفام 

قلبم درد می‌کنه از حجم حسرت 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

من با یبار باردار شدم چیشد؟دهانه رحمم از اول باز تو هفته ۱۶هم سقط شد هیچ برتری نداره اونی ک بار اول ...

بار اول رو بیخیال 

خب حداقل انقدر با بیبی منفی قلبم آتیش نگیره

امیدوارم امیدوارم به همین شب عزیز خدا دامنت رو سبز کنه بیماریت درمان بشه

مرسی از محبتت 

الهی آمین ❤️ 

من خودم بچه ی اولم با یبار حامله شدم دومی رو پنج ساله نتونستم باردار بشم پنج ساله کلی قرص محرک شیم ...

وقتی اینطور میگین قلبم جیگرم آتیش میگیره 

خب ینی چیکار کردم ک خدا لیاقت مادرشدن رو در من و امثال من نمی‌بینه 

توروخدا اینطور ب کسی نگو 

از خدا ناراحت و دلگیر میشه

۳تا دختر ازپارسال شوهرم صدوهشتاد درجه عوض شده هرکاری ک فک کنی سرم آورده منم بخاطربچه هام مجبورم بساز ...

انشالله خدا مشکلتو حل کنه شوهرت سر ب راه بشه و گل دخترات خوشبخت 

کاربری دستِ دونفره 🌹
اسی چندسالته چندساله اقدامی

۲۶سالمه 

از روز اول ازدواجم 

چون میدونستم تنبلی دارم 

میدونی؟تنبلی ی قسمت عظیمش بارداریه 

روح و روان درستی برات نمی‌ذاره 

استرس زیاد میاره 

افسردگی میاره 

التهاب و نفخ میاره 

جوش و ریزش مو و موی زائد میاره 

و خیلی چیزای دیگه 

و تو باید با اینا بجنگی

آخه من نمی‌دونم چیکار کردم ک سزای من اینه سبک زندگیم درست بوده خواه ناخواه هم تغذیه ام درسته هم خواب ...

یه پیج اینستا بود یه ماما ک درمان نازایی موفق زیاد داشت

یه کانال ایتا هم هست به نام کادر درمانی نور ک تجارب بسیار موفق از درمان نازایی داشتن

مطمن باش درمان میشه توکل کن و قوی باش💪

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!