2777
2789
عنوان

مامانم میگه تروخدا دیگه باردار نشو

542 بازدید | 27 پست

اولین بارداریمه و ۳۵ سالمه

هفته ۲۱ امم ولی همش تهوع دارم و اسید معده

از اول بارداریمم استراحت مطلقم و خونه مامانمم

سرکلاژم شدم

مامانم میگه تروخدا همین یدونه رو بیار خیلی بارداریت سخته

دلم برای مامانم میسوزه🥺

منم بارداریم‌همینجوری بود ولی مامانم باز گیر داده یکی دیگه بیار

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به سلامت زایمان کنی

بعدا سختیش فراموشتون میشه وقتی بیاد 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

منم همینم الان هفته ۳۰ ام سرکلاژ شدم هماتوم داشتم انواع مشکلا رو پشت سر گذاشتم تا اینجا با این تفاوت ک از خانوادم دورم و تو این شهر تنهام

ولی خودم دلم نمیخواد خانوادم کم جنعیت باشه

دوست دارم سه چارتا بچه داشته باشم با هرررر سختی ک واسه خودم داشته باشه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

انشالله بقیه ی بارداریتو به خوبی طی کنی

من استراحت مطلق نبودم

ولی ویار و...‌ زیاد داشتم کل ۹ ماه بارداری خونه ی مامانمم بودم

یک ماه بعد زایمانمم همونجا بودم

مامانم خیلی ازم نگهداری کرد همیشه قدر دان محبتاش هستم