2777
2789
عنوان

خواستگار من😑

594 بازدید | 25 پست

من حقیقتا اصلا به ازدواج فکر نمی کنم تو این برهه زمانی دیگه این پسره رو انقدر مادربزرگ و مامانم اصرار کردن قبول کردم و رفتیم کافه همو ببینیم این آقا از من خوشش اومده بود از حرکات و رفتارش مشخص بود ولی اصلا به دل من ننشست دیگه خلاصه من همش شنونده بودم تا اینکه بخوام حرف بزنم و تو عذاب بودم گفتم ببخشید من باید برم کار دارم و فلان بعد زودتر پاشدم نخواستم اون حساب کنه سفارش منو پسره همش میگفت نه باید من حساب کنم و فلان هی اصرار کرد دیگه کارت هامونو که دادیم گفتم حداقل حساب منو جدا حساب کنید دیگه این از حرص قرمز شده بود بعد گفت من برسونم شمارو قبول نکردم و خودم رفتم ...

خو میزاشتی حساب کنه یا اصن نمیرفتی بیچاره ناراحت شده🚶‍♀️

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقن خیلی کار رشتیه نمی‌دونم اینکارو از کجا یاد گرفتین مگ یارو گشنه ی آبمیوه بود ک برات بگیره ؟ یکم شعور داشته باشید خدایی می‌تونستی براش چنتا دلیل بیاری ک الان آماده ازدواج نیستیو اینا فک میکنین اینجور میزنین تو پر ی آدم باکلاسین

زمانی که داخل کافه بودیم ازم پرسید خب نظرتون چیه نتونستم حضوری بهش بگم جوابم نه گفتم یه چند روز بهم فرصت بدین فکر کنم مادرش دو روز بعد زنگ زد مامانم گوشی رو برداشت میگفت خب دختر قشنگمون فکراش رو کرد پسرم انقدر تعریف کرد از دخترتون و فلان کلی به دلش نشسته مامانم گفت ببخشید ولی جوابش منفی خانوما این مامانه ۱۸۰ درجه رفتاراش تغییر کرد که آره دختره شما عقده ایه و مغرور حالا سوار ماشین پسرمن میشد انگار میخواست بکشتش از خداتون باشه پسره من اومده خواستگاری دختره شما خیلیا در حسرتشن 😑🤦🏻‍♀️

خو میزاشتی حساب کنه یا اصن نمیرفتی بیچاره ناراحت شده🚶‍♀️

من واقعا نمیخواستم برم ولی انقدر خانواده بهم فشار آورده بودن فقط میخواستم برم که حرفای اونا تموم بشه 

واقن خیلی کار رشتیه نمی‌دونم اینکارو از کجا یاد گرفتین مگ یارو گشنه ی آبمیوه بود ک برات بگیره ؟ یکم ...

قربونت اگه میزاشتم حساب کنه الان میخواست اونم بزنه توسرم 

خو بهش بگو ما بهم نمیاییم تموم شه بره

این آقا خیلی وقته اصرار داره بیاد خواستگاری منم هی قبول نمیکردم خب این  یعنی قبول نکردن یعنی بهم نمیایم و قصدش رو ندارم اما متاسفانه نه خودش و خانوادش نه خانواده من این رو قبول نمیکردن واقعا نمی دونم من باید چیکار میکردم گفتم حضوری بهش بگم خیلی بهش بر میخوره 

ادامه پیامم رو گذاشتم😑

من واقعا نمیخواستم برم ولی انقدر خانواده بهم فشار آورده بودن فقط میخواستم برم که حرفای اونا تموم بشه

خو او بنده خدا باید توان میدادخانوادت رو تو فشار اوردن محترمانه بش میگفتی قصد نداری نه این که حالا فک کنن بی ادبی

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
خو او بنده خدا باید توان میدادخانوادت رو تو فشار اوردن محترمانه بش میگفتی قصد نداری نه این که حالا ف ...

آخه کجای کارم بی ادبی بود اینکه خودم خواستم حسابم رو پرداخت کنم ؟!

خو او بنده خدا باید توان میدادخانوادت رو تو فشار اوردن محترمانه بش میگفتی قصد نداری نه این که حالا ف ...

حداقل محترمانه گفتم نه اون خانوم تا شنید به پسرش گفتم نه هرچی بود بار من کرد 

آخه کجای کارم بی ادبی بود اینکه خودم خواستم حسابم رو پرداخت کنم ؟!

خود کارت مشکل نداره ولی  آقایون حساب میکنن تو بیرون رفتنا حالا فک کردن تو از این‌چیزها سر در نمیاری دیگع از طرف خوشت نیومده دشمن خو نیستین 

حالام دیگع تموم شده نرو تو فکر