2777
2789
عنوان

امروز چه کاره اید

611 بازدید | 53 پست

من حسابی کسل و بی حوصله ام نمیدونم چیکار کنم

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز جمعه باشه عید هم باشه دیگه هیچی

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
من دوروز پیش یه کار هیجان انگیزکردم هنوز بهش فک میکنم آدرنالینم میزنه بالا کیف میکنم😆😆😄😄😄😄😄

چیکارکردی

تازه بیدار شدم 😐 و میخوام دوباره بخوابم 😐 

عاشق برنامه ریزیتم

من خستم وداعم.گرسنه نکنه باردارم؟ هرچی.میخورم هی.دلم.خوراکی.میخواد اه ترکیدم

منم دقیقا امروز کلی چیز میز خوردم ولی واقعا گشنمه

باز

البته مطمئنم حامله نیستم

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست
من خستم وداعم.گرسنه نکنه باردارم؟ هرچی.میخورم هی.دلم.خوراکی.میخواد اه ترکیدم

عیییین خودمی 

اخه جایی که نداریم بریم حداقل بشینیم خونه بخوریم