الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به شخصه از این آدما هستم که برام مهمه حضوری درس بخونم استادمو حضوری ببینم و درس بخونم و یه چیزایی بارم شه و به قولی از لحاظ علمی خنک نباشم در حوزه رشته خودم چون برام مهمه بدرد زندگیم بخوره و فقط مدرک نباشه تحصیلاتم و دوست داشتم مطب بزنم درآینده و سلامت روانی بیمارهایی که قراره بیان پیشم خیلی برام مهمه دوست دارم واقعا واقعا بلد باشم چطور درمان کنم نه فقط برای پول کار کنم به حوزه بیماری های روانی و برخورد با مردم خیلی علاقه دارم خاستم برم دانشگاه دولتی شهرم و شهرهای اطرافم پذیرش نداشتن فقط سی نفر پذیرش داشتن پس رفتم آزاد چون آزاد دقیقا همون شرایطی که من میخواهم رو داره سختگیری میکنن واقعا اساتید از دل و از جون آموزش میدن و تو امتحانات هم که جونمون بالا میاد از بس سختن و اساتید سخت میگیرن اما دختر دایی و دختر خالم پیام نور میخونن و طبق گفته خودشون اصلا تا حالا دانشگاه نرفتن شاید یکی دو جلسه رفته باشند و برای امتحانات هم استاد یه جورایی مباحث رو میگه بهشون و میگه از همینا بخونید فقط بیست میگیرید و اونا با وجود بچه و کلی مشغله کاری به دانشگاه هم میرسن تازه دوتومن شهریه میدن فقط درصورتی که من ترم دوم پنج و نیم شیش شهریه دادم نوزده واحد گرفته بودم از دانشگاه فقط اسمش دانشگاس
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛