2777
2789
عنوان

آزاد یا پیام نوررررررر🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 17 پست
یعنی بعدا مشکلی از لحاظ مدرک پیش نمیاد

یه حقیقتو بگم این جور دانشگاها هردوشون تهشون بیکاریه  کار تو خارجه. اگه ثروتمندی برو ازاد مدرک بگیر برو ترکیه یا المان شاغل میشی

بخدا تو ایران مردم با پدرک ملی هم بیکارن 

چه برسه ازاد و پیام نور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصه از این آدما هستم که برام مهمه حضوری درس بخونم استادمو حضوری ببینم و درس بخونم و یه چیزایی بارم شه و به قولی از لحاظ علمی خنک نباشم در حوزه رشته خودم چون برام مهمه بدرد زندگیم بخوره و فقط مدرک نباشه تحصیلاتم و دوست داشتم مطب بزنم درآینده و سلامت روانی بیمارهایی که قراره بیان پیشم خیلی برام مهمه دوست دارم واقعا واقعا بلد باشم چطور درمان کنم نه فقط برای پول کار کنم به حوزه بیماری های روانی و برخورد با مردم خیلی علاقه دارم خاستم برم دانشگاه دولتی شهرم و شهرهای اطرافم پذیرش نداشتن فقط سی نفر پذیرش داشتن پس رفتم آزاد چون آزاد دقیقا همون شرایطی که من میخواهم رو داره سختگیری میکنن واقعا اساتید از دل و از جون آموزش میدن و تو امتحانات هم که جونمون بالا میاد از بس سختن و اساتید سخت میگیرن اما دختر دایی و دختر خالم پیام نور میخونن و طبق گفته خودشون اصلا تا حالا دانشگاه نرفتن شاید یکی دو جلسه رفته باشند و برای امتحانات هم استاد یه جورایی مباحث رو میگه بهشون و میگه از همینا بخونید فقط بیست میگیرید و اونا با وجود بچه و کلی مشغله کاری به دانشگاه هم میرسن تازه دوتومن شهریه میدن فقط درصورتی که من ترم دوم پنج و نیم شیش شهریه دادم نوزده واحد گرفته بودم از دانشگاه فقط اسمش دانشگاس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛