سپنا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 377 عنوان میشه برای دل شکستم یک صلوات بفرستین..اجرتون با خدا 171 بازدید | 19 پست 1396/06/09 | 22:56 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28989 الهم صل علی محمد وال محمد انشالله حاجت روا بشی عزیزم😍 من مامان شدم🥲
🌼نفس🌼442 عضویت: 1395/12/29 تعداد پست: 2137 فرستادم عزیزمدوست داشتی تو تاپیک زیر هم پست بذار تا دعات کنن دوستانhttp://www.ninisite.com/discussion/topic/1403455/سومین-و-آخرین-تاپیک-آرزوها?page=1 «یا حیُ یا قیوم»
سپنا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 377 الهم صل علی محمد وال محمد انشالله حاجت روا بشی عزیزم😍 ممنونم گلم
سپنا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 377 فرستادم عزیزم دوست داشتی تو تاپیک زیر هم پست بذار تا دعات کنن دوستان http://www.ninisite.com/disc ... مرسی
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 الهم صل علی محمد وال محمد انشالله حاجت روا بشی عزیزم😍 امروز تونظرم بودی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
parnian3865 عضویت: 1395/05/16 تعداد پست: 4070 فرستادم عزیزمان شاالله همیشه دلت آروم باشه و لبات خندون
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28989 امروز تونظرم بودی بخدا توام تو نظرم بودی وسط،دعای عرفه تو حرم 😢گفتم هر چی میخاد بهش بدین😍 من مامان شدم🥲
سپنا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 377 فرستادم عزیزم ان شاالله همیشه دلت آروم باشه و لبات خندون خیلی ممنونم عزیزم انشالله شما هم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 بخدا توام تو نظرم بودی وسط،دعای عرفه تو حرم 😢 گفتم هر چی میخاد بهش بدین😍 مررررررررررررررسی من نیز حرم بودم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28989 مررررررررررررررسی من نیز حرم بودم انشالله حاجت روا 😍 من مامان شدم🥲
esraa69 عضویت: 1396/06/09 تعداد پست: 8926 از امام زمان بخوا دعا کن...صدات و میشنوم امروز سحر صداش کردم جوابم داد قربونش برم ان مع العسر یسرا ...
کیک_شکللات عضویت: 1395/06/28 تعداد پست: 1563 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهمان شالله حاجت روا بشیبا دل شکستت برا من هم دعا کن خیلی مشکل دارم عزیزم