2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین دقیقا...دریده،حاضر جواب،عاشق سک‌س و شوخی‌های زشت،بزک کرده،مردا اینجوری میپسندن.من خودم یکی از ...

شوهر من اینکار را کنم میگه سنگین باش خوشم نمیاد 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

چطور تونستی بعد ۱۵ سال اینجوری بشی؟فقط راهشو بهم بگو و مثلا شرایط مختلف که چجوری برخورد میکنی

هعی اشتباه کرد بخشیدم! باوجود اینکه یه زن بروزم خیانت دیدم! اعتیاد دیدم! بی پولی کشیدم! نخریدم! اولین اقدامم رحم کردن به خودم بود. الان چیزی لازمم باشه میخرم دیگه صرفه جویی کنمو فلان حالیم نیست.... البته اسراف نمیکنم در حد خودم میخرم بعضی لباسامو ۱۰ ساله تمیز نگه داشتم میپوشم

دومین حرکت حداقل کردن ارتباط با افرادی بود که دوسشون داست! طرف خانواده ی من نمیومد انتظار داشتم مثل فرفره دور طایفه ش بگردم

سومین کارم رسیدگی به خودم بود! از کاشت بدم میاد. ولی ماهی سه هفته لاک دارم ! به پوستم میرسم. بدنمو فیت نگه داشتم. یه کاری کردم نگران از دست دادنم باشه

چطور تونستی بعد ۱۵ سال اینجوری بشی؟فقط راهشو بهم بگو و مثلا شرایط مختلف که چجوری برخورد میکنی

این دوستمون درست میگه منم بعد از ده سال یهو عوض شدم طغیان کردم الان درست شده و قدرت زورگوییش از بین رفته 

از مخالفت کردن های کوچک شروع کن کم کم بکش به داد و بیداد کردن 

شوهر من اینکار را کنم میگه سنگین باش خوشم نمیاد

آره شوهر منم خوشش نمیاد هر چقدر مظلوم باشم اونقد راضیه ازم😒

خدایا برام معجزه کن منو به آرزوم برسون میدونم که توام میخوای منو به خواسته هام برسونی💫
آره شوهر منم خوشش نمیاد هر چقدر مظلوم باشم اونقد راضیه ازم😒

بهش گفتم فلانی تو از زن شوخ و بزک کرده خوشت میاد باشم برات،فوری گفت نه نه نه چقد می‌پرسی 

شوهرم مذهبیه البته

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

هعی اشتباه کرد بخشیدم! باوجود اینکه یه زن بروزم خیانت دیدم! اعتیاد دیدم! بی پولی کشیدم! نخریدم! اولی ...

چه خوب که تونستی منم خیلی میخوام اینجوری باشم ولی ازواکنشش میترسم ..بدیش اینه که نه درمقابل این بلکه درمقابل خانوادمم توسری خورم میخوام اراین به بعد برای خودم باشم ولی از ری اکشن اطرافیانم خیلی میترسم مخصوصا خانوادم