2777
2789
سلیطه باشین وگرنه باختین! من ۱۵ سال لال مونی گرفتم تازه یاد کرفتم بعضی وقتا باید بی ادب و دریده بود

خسته نباشی دلاور  

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

این دوستمون درست میگه منم بعد از ده سال یهو عوض شدم طغیان کردم الان درست شده و قدرت زورگوییش از بین ...

شوهرمنم خیلی عصبی و زورگوهست ..یعنی کارشو با داد زدن و اخم و تخم راه میبره ..خیلی دلم میخواد حریفش بشم 😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب ادما متفاوت ان.بعضیا نشونه ی سبکی میدونن.اما اکثرا دلشون غششش میره برای اینجور زن

من خودم شیطونم و بازیگوش ولی شوهرم سنگین دوس داره

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

عزت نفس داشته باشید! فک نکنید اگه شوهراتون نباشن شما یه موجود بی پناه و بی ارزشید! خدا خالق همه مون هست. هرچقدر عزت نفستون بیشتر باشه اونقد احترام دارید

میرید غذاخوری نگید هرچی شما میگین یا هرچی بچه ها میخوان! خودتونم نظر بدید.... به حد کافی تلف شدیم تو جامعه ی ایران.

چی گفت

الان جای این شوخی ها نیست اسی خودش ناراحته   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اصلا شبیه آینه دق نیستم

مردا خیلی بی ادب شدن خیلییییییی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چیکار کنم

یا همدردی کن یا سکوت با راهکار بده چمیدونم چه کنی فقط این حرفا ناراحتش میکنه تو این موقعیت