دوستان خانوم متاهل اجازه میخواد اما دختر هیجده ساله مجرد هیچگونهههه اجازه ای نمیخوادددد اینو گفتم اگاهیتون بره بالا الکی مشاوره دروغ پ ناگاه به کسی ندین
خودم مجرد بالای هیجده سالم هفته پیش رفتم اقدام پاسپورت هیچگونه رضایتی نخواستن
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
برای پاسپورت نمیخواستن قبلا هم برای خارج شدن دیدم اجازه میگرن
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
**میگیرن
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
مگه نمیدونستن ؟ دختر و پسر بالای ۱۸ برای هر نوع تصمیمی مستقل هستن ، جز ازدواج ، که اونم در شرایطی دادگاه مجوز میده بدون رضایت پدر ، منم موقع ازدواجم همسرم همه اجازه هارو بهم داد
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
عزیزم پاسپورت داشتن یعنی برگه ای که رسما شما اجازه خروج دارین خودم هزار بار از ایران رفتم اصلا ویزا دارم چرا پس از من رضایت نخواستن چرا شایعه درست میکنین
تنها چیزی که هیچ بالا نمیره همبن هزینه پاسپورت گرفتنه
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
عزیزم پاسپورت داشتن یعنی برگه ای که رسما شما اجازه خروج دارین خودم هزار بار از ایران رفتم اصلا ویزا ...
لابد یا شما ایران نیستی یا ما من خودم...بیخیال
عزیزم من ایرانیم تو فرودگاه جلوتونو گرفتن گفتن رضایت میخواد؟
بله