دوستان خانوم متاهل اجازه میخواد اما دختر هیجده ساله مجرد هیچگونهههه اجازه ای نمیخوادددد اینو گفتم اگاهیتون بره بالا الکی مشاوره دروغ پ ناگاه به کسی ندین
خودم مجرد بالای هیجده سالم هفته پیش رفتم اقدام پاسپورت هیچگونه رضایتی نخواستن
نه اصلا مجردم چجوری طلاق بگیرم اقوام دیدم با اجازه پدر رفتن الان تایپکتو دقیق خوندم چی نوشتی
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اصلا مجردم چجوری طلاق بگیرم اقوام دیدم با اجازه پدر رفتن الان تایپکتو دقیق خوندم چی نوشتی
لازم به ذکر است که نیاز به دریافت هیچ یک ازین ها ندارند و منعی برای آن ها نیست. در این مورد هیچ تفاوتی بین و پسر نبوده و افرادی که به سن قانونی نرسیده اند برای نیاز به نامه سرپرست قانونی خود دارند.
پاسپورت برگه نیست ! قبل از گرفتن پاس ویزا نمیدن !! شما از تاریخ ۱۲ /۴ .. یعنی ۸ روز پیش تا به امروز ...
لازم به ذکر است که نیاز به دریافت هیچ یک ازین ها ندارند و منعی برای آن ها نیست. در این مورد هیچ تفاوتی بین و پسر نبوده و افرادی که به سن قانونی نرسیده اند برای نیاز به نامه سرپرست قانونی خود دارند.
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
سلام درست میگن استارتر منم مجردم و از ۱۸سالگی به بعد پاسپورت دارم و سه بار رفتم و اومدم ساکن تهرانم ، نیازی به اجازه پدر ندارید به هیچ وجه بعد از ازدواج فقط اجازه همسر و... نیاز هست که اگه قید نشده باشه تو ضمن عقد و اجازه خروج و نگرفته باشید.
خانوم محترم بحثم این نیست که دروغ میگین بحثم اینه که شایعه میندازین من همین الاااان زنک زدم پشتیبانی ...
جریان چیه؟؟😂😂 این کدوم تایپکه اصلا؟؟
سلام عزیزم.شما تونستین از طریق اوسبیلدونگ مهاجرت کنید؟چقدر احتمال گرفتن این ویزا از ایران هست؟
سلام خیلیا دارن میرن تو اینستا زیاد هستن که راهکارم دادن چجوری اقدام کردن فقط زبان قوی میخواد و دوره های مرتبط که پیوست بشه، بنظرم پرستاری و دستیار پزشک و خیلی راحت دارن میگیرن حتی سن بالا که منم به فکر افتادم زبان بخونم