2777
2789

دختر ۱۸ سالم بزور بهم پول میدن الان دو سه ساله درست خرید نرفتم یه مانتو نخریدم برای پول دادن بهم منت میذارن

یه کار پیدا کردم بازار ساحلی لباس زیر زنونه بود ۹ تومن میداد ماهی از ده تا نه شب بود با اینکه سخت بود و فشار میوردن ولی به اینکه فکر میکردم که قراره پول بی منت بیاد دستم انرژی میگرفتم آخرش نیم ساعت مونده بود کارم تموم شه داداشم زنگ زد گفت کجایی گفتم بازار ساحلی گفت چیکار میکنی گفتم کار این جوری عصبی شد داد میزد سرم که گمشو بیا خونه حق نداری کار کنی و اینا... منم گفتم خرج منو تو میدی؟گفت اره گفتم پس خرجی که واسه من میدیو بده به دخترت من نمیخوام

پنج دقیقه ای خودشو رسوند بازار میگفت یا میای سوار میشی یا میام تک به تک مغازه هارو میگردم هم ابرو تورو میبرم هم اون صاحبکارتو ... 

برگشتم خونه دیگه نرفتم سرکار

۷ میلیون تومن دستم بود برای اون بازی نات کوین میخواستم یه کار تو خونه شروع کنم مثلا گل سر بسازم بفروشم که مامان پول نیاز داشت همونم از من گرفت

نمیدونم دیگه چیکار کنم

وقتی میگم چرا پسرتو بیشتر از من دوست داری میگه چون اون کار میکنه ... انوقت خودت میای کار کنی نمیذارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی برو مثلا یک محیط ک خانما هستن کار کن مثلا فروش لباس زیر  .. اینطوری شاید راحت تر رضایت بدن 

ولی خب منم  مجردیام شرایط تو رو داشتم 

بنظرم یک هنر یادبگیر تو خونه انجام بده 

کیک پزی و شیرینی پزی ..نقاشی چیزی 

نمیذارن کارکنی بجهنم پول نمیدن بدرک لامصبا دیگه چرا پولی که خودت داشتی رو ازت گرفتن تو چرا دادی 😤

ادیتور یا ادمین شو یا همکاری در فروش با پیج ها داشته باش اینجور نه بیرون خونه میخای بری کار کنی نه میفهمن 

ولی ۱۸ ساله هم برا کار خیلی زوده

برا من دوتا پول خرجش راحته

یکی پول خودم یکی پول بابام حتی عیدی هم بهم بدن اون پول یجوریه واسم مثل سنگ توی گلو

منم بابام فوت کرده برای همین خودم میخوام کار کنم