2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6637 بازدید | 285 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق فیزیک دارم 

الان هم مدرس فیزیکم 

از رشته ام که خیلی راضیم 

با اون که اون زمان همه بهم گفتن علوم پایه به درد نمیخوره 

اگه برگردم عقب همین فیزیک رو میخونم 

یا اینکه خیلی درس می‌خوندم که پزشکی قبول شم 

یا نهایت پیرا پزشکی 

چون زمان ما پیراپزشکی ها خیلی راحت قبولی میداد 

علوم ورزشیممن فعلا شاغر نیستماما شغل مرتبط بامدرک بستگی به نوع مدرک دارهکارشناسی و ارشد و دکترا متفا ...

منم همین رشته هستم میشه تاپیک رو بخونی است درهم شدم راهنماییم کن

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
باشه عزیزم ممنونمفقط یه سوال دیگه دارم و اونم اینکه به مهاجرت تحصیلی فکر نکردین؟ شنیدم که رشته اقتصا ...

من در حال انجام کارهای مهاجرت از طریق شغلم هستم و راستش اون موقع ها کاملا شرایط اپلای رو داشتم اما موندم و بزرگترین اشتباهم رو کردم

اگر هدفت مهاجرت درنگ نکن!

حتما انجامش بده حتما

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

سه سال راهنمایی و ۴ سال دبیرستان شاگرد اول مدرسه تیزهوشان با معدل ۱۹ و ۹۰ . رشته تجربی ک متنفر بودم ...

خب اگه اصلا به تجربی علاقه نداشتین چی شد رفتین تجربی؟
و خب اگه تجربی دوست داشتین ولی از بیمارستان و خون متنفر بودین
میتونستین برین رشته علوم تغذیه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
حقوق، الان کارآموز وکالتم نه اگه برمیگشتم میرفتم پزشکی

میگممممم دندونپزشک خوب برای ارتودنسی میشناسی؟

می‌دونی قم اباد صبح ها بازه یا عصرا؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

پرستاری

اگه بر می گشتم عقب یه سال دیگه هم پشت کنکور میموندم(یه سال اونموقع پشت کنکور موندم)

حسابداری خیلی بهتره.همه جا کار براش هست به شرط اینکه ماهر باشی.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
من در حال انجام کارهای مهاجرت از طریق شغلم هستم و راستش اون موقع ها کاملا شرایط اپلای رو داشتم اما م ...

پس به نظر شمام رشته خوبیه برای مهاجرت درسته؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم🤦🏻‍♀️میشه بگید کدوم کشور نظرتونه؟

انشاالله موفق باشین برای منم دعا کنید حتما یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم 🥲💔

منم رفتم سرچ کردم نفهمیدمنه من روان خوندن

روانشناسی عمومی بودین؟ دوتا آمار داره سخته؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من در حال انجام کارهای مهاجرت از طریق شغلم هستم و راستش اون موقع ها کاملا شرایط اپلای رو داشتم اما م ...

چه کشوری دوست داری  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

ببخشید میشه یذره راهنماییم کنید من امسال کنکور دارم ینی حقیقتا فردا مد نظرم حقوقه ولی دانشگاه و شهر ...

والا من شنیدم خیلی از دانشگاهها برای لیسانس کنکور رو برداشتن.
من دلم میخواد برم روانشناسی لیسانس بخونم بدون کنکور.

زدم گوگل اینو آورد، نفهمیدمش

چی بود کاش متنشو میذاشتین بتونم بخونم.