2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6637 بازدید | 285 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چندسال پیش میگن بوده ولی امسال فکر نمیکنم، من ندیدم با دقت بیشتر از علوم تربیتی و روانشناسی و معا ...

دوستم امسال آزمون داد می‌گفت 

که شرط رشته برداشته شده البته من اصلا اطلاعاتی ندارم

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

اقتصادبله معاون بانکم.. صد البته که همین رشته رو انتخاب میکنم:)

تضمین شغلی داره؟ یا باید پارتی داشته باشم و سختی داره ؟ شهر نسبتا کوچیک 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

حقوق

راضی هستی عزیزم ؟ درستون تموم شده ؟ تضمین شغلی داره ؟ 

ببخشید خیلی سوال پرسیدم آزاد خوندید یا ملی ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

یعنی چی متوجه نشدم😕

منم متوجه نشدم 😂 

ولی فکر کنم منظورش این بوده که دیگه رشته مهم نیست فقط نمره ای که کسب میکنن و مصاحبه مهمه

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

نه بابا دیگه سال دیگه پایه یک میشم، من تو انسانی رتبم ۱۲۵ منطقه یک بود زمانی که جمعیت انسانی ۳۵۰ هزا ...

منم امسال احتمالا برم حقوق 

شما پیشنهادش میکنید ؟ تضمین شغلی داره ؟ بعدا میتونم مشغول به کار بشم ؟ 

تهران خوندید شما ؟

منم متوجه نشدم 😂 ولی فکر کنم منظورش این بوده که دیگه رشته مهم نیست فقط نمره ای که کسب میکنن و مصاحب ...

برم سرچ کنم ببینم چیه😂🏃🏻‍♀️

شما حسابداری خوندی؟

سه سال راهنمایی و ۴ سال دبیرستان شاگرد اول مدرسه تیزهوشان با معدل ۱۹ و ۹۰ . رشته تجربی ک متنفر بودم ازش   ب گفته معلما شانس اول قبولی پزشکی مدرسه . ک البته از پزشکی و هر رشته ای ک مرتبط با بیمارستان و خون و خونریزی باشه متنفرمممممممم . هنوزم بیمارستان برم بیام تنگی نفس عصبی میگیرم . سال اول رشته اتاق عمل دانشگاه سراسری قبول شدم و ترم یک انصراف دادم و میان فحش و ناسزا و تحقیر و سرکوفت خانواده وارد رشته حقوق دانشگاه پیام نور شدم . هم اکنون دانشجوی ارشد حقوق خصوصی تو دانشگاه دولتی هستم و سال ۱۴۰۱ سردفتری قبول شدم . دوران کارآموزی رو میگذرونم و به زودی سردفتر دفتر اسناد رسمی میشم 

🖤