2777
2789

یکی از پسرای دانشگاه که تو گروه دانشگاه بود اومد سه روز پیش پی ویم و گفت آیدی اینستاتونو میشه داشته باشم.بعد من پروفایلام قفله ولی یه پروف عمومی دارم که عکس چشممه.خلاصه اول که گف بیا دوست معمولی باشیم بعد یه ساعت نگذشته گف نه من دنبال رابطم نظرت چیه 

حالا ما فقد دوروزم به زور شده که با هم چت کردیم میگه بریم بیرون همو ببیینم بیشتر آشنا بشیم

نظرتون چیه؟میشه اعتماد کرد ینی؟برم؟🥲خیلی گیجم لطفاً راهنمایی کنین

البته ایشون ۲۵سالشه و دو ساله که دانشجو نیست و سربازی رفته و بعدش از گروه دانشگاه اومد بیرون

منم هیچ تجربه ای ندارم متاسفانه نمیدونم چیکار باید کنم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه نکننننبا همکلاسی رل نزننآشنام نشو

چرا؟

من با همکلاسیم دوست شدم و ازدواجم کردم 

خیلیم خوشبختم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من باشم با کسی که اصلا ارتباطی تو دانشگاه نداشتم تاحالا باهاش قرار نمیذارم. یعنی من خودم رو میذارم جات میبینم با خودم فکر میکردم یه‌ذره بی‌معنیه آخه تو چی من رو دیدی خوشت اومده که حالا میگی بریم بیرون هدفم رابطه‌ست فلان؟ تازه تویی که حتی من رو توی دانشگاه از دور هم ندیدی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه همکلاسی نیست من اصلا ندیدمش تاحالامیگه تازه سربازیش تموم شده و دو ساله که نمیره دانشگاه

خیلی زود پیش رفته

یا واقعا نمیفهمه یا خیلی میفهمه 

اگ همکلاسی نیستین 

توی روز و با دوستت توی مکان عمومی کافه ای چیزی همو ببینید

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
البته ایشون ۲۵سالشه و دو ساله که دانشجو نیست و سربازی رفته و بعدش از گروه دانشگاه اومد بیرونمنم هیچ ...

نرو

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

من باشم با کسی که اصلا ارتباطی تو دانشگاه نداشتم تاحالا باهاش قرار نمیذارم. یعنی من خودم رو میذارم ج ...

دیقنننن همینش برام خیلی عجیبه

از یه طرف میگم ولش کن اصا نمیشه طرف دوروزم نیست صحبت داره می‌کنه باهام آخه چرا اینقد عجله داره 

از یه طرفم میگم حالا یه دیدنه ولی دوست میگه اگه ازت سواستفاده کرد چی 🥲اینا منو میترسونه

من باشم با کسی که اصلا ارتباطی تو دانشگاه نداشتم تاحالا باهاش قرار نمیذارم. یعنی من خودم رو میذارم ج ...

دقیقا

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)