تو مطمعنا پسر کوچیکه من هستی همیشه به داداش بزرگه زور میگی🤣🤣🤣
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس چرا کوچیکه من همیشه زور میگه تازه وقتی خراب کاری میکنه یه ببخشید مثل دوم بهش چسپیده
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خونه ما که همیشه جنگ جهانیه دو تا بچه لجباز و زورگو گیر هم افتادیم 😂اما خوب از پس هم بر میایم 🤷♀ ...
خوبه کاش همیشه اینجوری بایشین خوبه تودنیا یه پشت محکم داشته باشی اینجوری که معلومه داداشت همیشه کمکت میشه