2777
2789
عنوان

میدونید امروز بابام چی گفت بهم 🫠فقط لبخند زدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 81 پست
من بهم میگفتن برو تجربی، پزشکی بخون و فلانخیلی کله شق بودم، باورت میشه برای اینکه قبول نشم از عمد گن ...

اره میدونم بدون علاقه و صرفا علاقه دیگران درس خوندن سخته ولی من خودمم دوست داشتم معلمی رو🫠🥲

دم پدرت گرم که حمایتت میکنهولی دیگه از اینجا به بعد برای رویای خودت تلاش کن، ببین دل تو چی میگه، نه ...

منم خودم دوس دارم معلمی رو مخصوصا آموزش ابتدایی برای بچه ها تدریس کنم🥹ولی دیشب ی تصمیم گرفتم ک دولتی روانشناسی قبول بشم برم دانشگاه گرگان واسه کنکورم بخونم شاید سخت باشه ولی تلاشمو میکنم دفا کن برام که بشه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که فرهنگیان عالیه ولی شهر ما کسانی که عشق معلمی هستند و قبول نمیشن میرن آزاد علوم تربیتی یا اموزش ابتدایی میخونن بعد مدارس غیر انتفاعی مشغول به کار میشن دو سه نفرشونم تونستند چند سال بعد از تدریس توی مدارس غیر انتفاعی ازمون بدند و استخدام اموزش پرورش بشند 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
البته که فرهنگیان عالیه ولی شهر ما کسانی که عشق معلمی هستند و قبول نمیشن میرن آزاد علوم تربیتی یا ام ...

من چون درس و نمره هام خوب بودن ی جوری برا خودم عار میدونم بشینم آزاد ۴ سال بعد آزمون بدم ک معلوم نیست کی قبول بشم از اونم میدونم طرز فکرم غلطه ولی دست خودم نیست حس میکنم غرورم میشکنه🫠الان ی فکری تو سرمه میگم برم دولتی روانشناسی چون مطالبشو دوس دارم بعد ۴۰۴ هم کنکور بدم 

بابا چرا اینقدر درگیر ارزوی پدرومادرتونین پس خودتون چی

من از بچگی تو گوشم میکردن معلم میشی معلمی فلان ک رقتع رفته خودمم علاقه پیدا کردم ولی مهمتر از خودم دوست دارم بخاطر بابام قبول شم🥹

من چون درس و نمره هام خوب بودن ی جوری برا خودم عار میدونم بشینم آزاد ۴ سال بعد آزمون بدم ک معلوم نیس ...

بله درک میکنم‌حق داری واقعا 

روانشناسی عالیه 👍یا رشته های تخصصی که بعدا بتونی تدریس کنی بخون 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
درکت میکنم اما دنیا که به آخر نرسیده دختربرو سراغ کار و درس و حرفه دیگه فدای سرت که نشد بیخیال بابا

امسال خیلی تلاش کردم انتظار نداشتم اینجوری بشه کنار اومدن سخته برام 🥲ولی دارم فکر میکنم این روزا چیکار کنم یا میگم بازم ده ماه بشینم فقط خونه درس بخونم بدون جایی رفتن تفریح دلخوشی بیشتر افسرده هم میشم ولی بجاش درسمو خوب میخونم یا برم دولتی روانشناسی (این رشته رو هم دوستدارم اگ معلمی نبود انتخاب دومم اینه از دیشب هم مهرش به دلم افتاده )و با سخت بودنش بازم کنکور رو بدم اگ گزینه دوم رو انتخاب کنم حس میکنم روحیم بهتر بشه ولی ی مشکلی هست مجبورم از خانوادم پول تو جیبی بگیرم برا خرج دانشگاه اینا ک خجالت میکشم🥹

خارج از کنکور شغلها و مهارت‌های خیلی جذاب تر برای آموزش وتجربه هست

دوس داشتم اول معلمی رو قبول بشم بعد آموزش چیزای دیگ مثل خیاطیو و ی حرفه آرایشگری ببینم ولی حالا ک امسال نشد انگار همه اعتماد به نفسم رفته 🥹از شروع هرچیزی میترسم

عزیزمممم باز خداروشکر همچین پدری داری🤍 اگه فقط معلمی مد نظرتان نمیشه یه رشته ای بخونی بعد استخدامی ...

ممنونم عزیزم 

بنظرتون اگ برم دولتی روانشناسی گرگان بعد میتونم برای کنکور ۴۰۴ هم برسم ؟ از دیشب این تصمیم تو سرمه ی جورای این رشته رو هم دوست دارم ولی هدف اولو آخرم معلمی به بچه ها درس بدم🥹

چرا عزیزم جداشدن

خدا باباتون رو حفظ کنه من کنکورم بخاطر استرس ،افسردگی و بی علاقه په رشته م افتضاح دادم هنوز بعد از چ ...

همچنین عزیزم منم موافقم ولی از طرفی نمیخام در آینده حسرت بخورم 🥹وگرنه هیچوقت فکر نمیکردم اینجور بشه فوقش میگفتم سال دوم قبول میشم 🫠

سلام دوست خوبممن ۴ بار کنکور دادم و در نهایت از روی ناچار رفتم رشته تغذیه شاید باورت نشه توی خواب هم ...

منم از دیشب مهر روانشناسی به دلم افتاده چون این رشته رو هم دوست دارم میگم برم این رشته در کنارش کنکور هم بدم شاید سخت باشه کنکور و دانشگاه ولی خب...