2777
2789
عنوان

اگه همسرتون روز تولدتون …

175 بازدید | 26 پست

اگر همسرتون روز تولدتون تدارکی نبینه و بگه اگه میخوای کادو بخری بخر و خودش کاری نکنه چه برخوردی میکنید؟

قرار بود ساعت بخریم ولی امروز دیدم حتی به خودش زحمت نداده بره یه کیک بخره ، از سر کار اومدم دلم گرفت

وقتی اومد گفت خب اگه میخوای بریم بخریم

آخه اینجوری چه لطفی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به ما میگی باید به خودش بگی که بفهمه صحبت کردن تو عادی ترین روابط هم خیلی مهمه چه برسه پارتنر و شوهر

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

این کارو کنه از گریه می میرم🤣🤣

ولی خب باهاش برو خرید

شامم بیرون بخور

کیکم بگیر

به هرحال به خرج بیفته ادب بشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شوهر منم اینجوریع همشم دو ساله ازدواج کردیما

خلاصه دیگه ببخیال شدم از سال بعد منم میخوام بیتوجهی کنم براش

من روز کرد واسش. انگشتر خریدم روز تولدش تولد گرفتم ولی درییییغ

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

چن روز پیش دومین سالگرد ازدواجمون بود همسرم اصلاااا یادش نبود من تبریک گفتم فقط دیروزم تولدش بود منم ی کادو کوچیک گرفتم میخواستم کیک بخرم نگرفتم به جبرانش اخه دومین سالگردم از یاد میره!!!!!

مشکلی نیس میگفتی پاشو بریم بخریم

آخه اینجوری انگار خودم دارم برای خودم تدارک میبینم

بعد اینها رو گفتم به خودش

یه نیم ساعت گذشت آماده شدم گفتم بریم اگر میخوای

حالا میگه من حالم بده تهوع دارم ! شانس ما رو !

دلم گرفته