اره دوساله تولدمو یادش میره دعوامون میشه و قهر طولانی میشه پارسال ک هیچی نخرید لج کرد کش داد و بعدش یهو عید برام گوشی خرید سورپرایز شدم ولی بنظرم هرچیزی ب وقت خودش، منم تولدم 27 بهمنه نزدیک عیده شغل شوهرم اینجوریه ک سه ماه ب عید اصلا نمیبینیم همو یجور میاد و میره ک من خابم هیچوقت وقت نمیکنه، امسالم یادش رفت دعوا کردیم ولی بعد کارتشو داد گفت هرررچقد خاستی خرج کن ازش بازم من از دلم درنیومد دیگه عید بیکار شد رفتیم کافه یهو دیدم اونجا تدارک دیدن تولد گرفته واسم سورپرایزم کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جانت سلامت، ب دل نگیر هرچند خودم خیلی سریع قهر میکنم ولی خب اینقد گرفتاریا زیاد شده طفلیا زیر بار مشکلات زندگی نمیدونن چیکار کنن دیگه دغدغشون این چیزا نیس نگاه ب بلاگرا و گوشی نکن اونا کارشون و شغلشون همین تولیید محتواست مجبورن اینطور باشن