2777
2789
عنوان

اگه همسرتون روز تولدتون …

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست

اره دوساله تولدمو یادش میره دعوامون میشه و قهر طولانی میشه پارسال ک هیچی نخرید لج کرد کش داد و بعدش یهو عید برام گوشی خرید سورپرایز شدم ولی بنظرم هرچیزی ب وقت خودش، منم تولدم 27 بهمنه نزدیک عیده شغل شوهرم اینجوریه ک سه ماه ب عید اصلا نمیبینیم همو یجور میاد و میره ک من خابم هیچوقت وقت نمیکنه، امسالم یادش رفت دعوا کردیم ولی بعد کارتشو داد گفت هرررچقد خاستی خرج کن ازش بازم من از دلم درنیومد دیگه عید بیکار شد رفتیم کافه یهو دیدم اونجا تدارک دیدن تولد گرفته واسم سورپرایزم کرد

چن روز پیش دومین سالگرد ازدواجمون بود همسرم اصلاااا یادش نبود من تبریک گفتم فقط دیروزم تولدش بود منم ...

من دو تا مراسم برام مهمه یکی تولد ها یکی سالگرد ازدواج

بعد ابن دو تا هم بخواد کشکی برگزار شه لجم میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم میگه خب گفتم باهم میریم دیگه اگه بخوای

اینو بگو که ناراحتدسدی و انتظار دیگه ای داشتیس احساساتتو بیان کن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

ای جان از دلت دراورده

جانت سلامت، ب دل نگیر هرچند خودم خیلی سریع قهر میکنم ولی خب اینقد گرفتاریا زیاد شده طفلیا زیر بار مشکلات زندگی نمیدونن چیکار کنن دیگه دغدغشون این چیزا نیس نگاه ب بلاگرا و گوشی نکن اونا کارشون و شغلشون همین تولیید محتواست مجبورن اینطور باشن

اینو بگو که ناراحتدسدی و انتظار دیگه ای داشتیس احساساتتو بیان کن

ببین بعد از یه مدت انگار تو رابطه اینجور حرفا عادی میشه

وقتی میگی از فلان کار ناراحت شدم

من حرفمو بیان میکنم ولی اونجور که باید جدی گرفته نمیشه بنظرم

و یه چیز دیگه

تو اینجور موارد مثل تولد و کادو و اینا وقتی آدم خودش به طرف بگه انگار لطفش از بین میره

آخه اینجوری انگار خودم دارم برای خودم تدارک میبینمبعد اینها رو گفتم به خودشیه نیم ساعت گذشت آماده شد ...

بنظرم خودت برای خودت کیک سفارش بده برای خودت کادو بخر حتی ۲ تا بخر بگو یکی هم از طرف همسرم گرفته  کی باارزش‌تر از خود انسان