2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو

مرسی عزیزم

من امسال واسه نهایی ها خیلییی تنبلی کردم یعنی واسه هر درسی حدودا ۵/۶ ساعت خوندم معدلم در حد ۱۶ هست فکر میکنم 

درصدامم روان و اقتصاد و جامعه فکر میکنم بتونم ۷۰/۸۰ بزنم

عربی هم شاید۲۵/۳۰ و فنون هم در حد ۳۵/۴۰

ریاضی صفر 

تاریخ جغرافیا ۶۰ 

فلسفه منطق هم حالا ۲۰ 

انگیزم شدیدد افت کرده چند روزه کارم گریست اینکه رشته ای میخوامو نمیتونم بیارم

من حقوق بوعلی می‌خوام که نهایت ۲۵۰۰ یا ۳۰۰۰ بگیره 

با این درصدا هیچ امیدی نیست ؟

مرسی عزیزممن امسال واسه نهایی ها خیلییی تنبلی کردم یعنی واسه هر درسی حدودا ۵/۶ ساعت خوندم معدلم در ح ...

دزصدات گ خوبن ،امیدی هست   استرسو بزار کنار کنمورتو عالی بده   همیتقد بزنی میاری

دزصدات گ خوبن ،امیدی هست استرسو بزار کنار کنمورتو عالی بده همیتقد بزنی میاری

وای جدی میشه اورد ؟ 

آخه میگن امسالم میانگین معدل یدونه اومده پایین یعنی ۱۶ امسال من حدودا همون ۱۷ پارساله ؟ 

مرسی عزیزممن امسال واسه نهایی ها خیلییی تنبلی کردم یعنی واسه هر درسی حدودا ۵/۶ ساعت خوندم معدلم در ح ...

بستگی به سایر دانش آموزا داره من خودم با ۶۰۰ منطقه ۳ حقوق بوعلی نیاوردم حسابداریش رفتم رتبه کشوریم ۲۰۰۰بود 

درصدامم خیلی بالاتر از شما بود ریاضی رو سعی کن بخونی رتبه منو ریاضی برد بالا ۳۲ درصد زدم عربیم ۹۰ درصد روانشناسی اقتصاد (تک کتابا)۱۰۰ زودم تک کتابا حجمی ندارن بخون که ۱۰۰ بزنی ولی بازم میگم مونده به درصد بقیه دانش آموزا اونا کمتر بزنن مسلما شما قبول میشی

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

حقوق جز رشته های زیرگروه ۱ هست کتابای زیرگروه ۱ رو که ضریب بالا دارن بخون

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
بستگی به سایر دانش آموزا داره من خودم با ۶۰۰ منطقه ۳ حقوق بوعلی نیاوردم حسابداریش رفتم رتبه کشوریم ۲ ...

ای وای نیوردید ؟ 

سال پیش تا حدود ۳۰۰۰ هم گرفت ولی سال قبلیش حتی دیدم ۵۰۰۰ هم گرفته باید شانس اورد 

چقدر درصداتون خوب بوده 

پس امکانش هست بیارم با این درصدا ؟ 

پس فردا کنکوره واقعا انگیزم افت کرده

ای وای نیوردید ؟ سال پیش تا حدود ۳۰۰۰ هم گرفت ولی سال قبلیش حتی دیدم ۵۰۰۰ هم گرفته باید شانس اورد چق ...

میگم که بستگی به رقیبات داره اون یه درس از تو ۱درصد بیشتربزنن جلوتر از شمان