2777
2789
عنوان

شام چی دارین خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 47 پست
خوششششششششششبحاااااالت        

نگو سخته چاق شدن😵😭

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
لوبیا چیتی رو میپزین  پاستا شکلی رو آبکش میکنیم  سیرو تفت میدین گوشت چرخ کرده رو با پیا ...

پاستا😋😋😋😋

یکی منو بگیرهههههههه😋😋😋😋😋

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستا😋😋😋😋 یکی منو بگیرهههههههه😋😋😋😋😋

منظورم همون ماکارونی شکلیاس

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
منظورم همون ماکارونی شکلیاس

میدونم😄منظورم این بود هوس کردم😆😆😆😆

من یک عدد مادر بسیار شکمو هستم😋😋😋😋

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
میدونم ضرر داره اما ازپس شوهرم برنمیام دوس داره براش درست هم نکنم میره بیرون میخوره اینطوری خودم مید ...

همسر منم مثل همسر شما عاشق فست و فود بود اما الان در چهار پنج سال دیگه نمیخوره☺ 

مردا خیلی جون عزیزن براش از مضراتش بگو 

هی برو رو مخش 🙂

من ساندویچ های خونگی درست میکنم مثل فلالفل، کتلت مرغ ،همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده 

یا پیتزا با گوشت و مرغ ‌..‌

مادر شوهرم میگه باورم نمیشه کاری کردی که دیگه لب به فست فود نمیزنه 

تازه آش خور هم شده 😊

مامان ارمیا منم خیرسرم میخوام چاق بشم شما چه رژیمی داری چیکار میکنی؟؟؟

من مشکلم اشتهام بود یه ذره میخوردمش سیر میشدم اما الان حتی شوهرمم متعجب شده هرچی میخورم سیر نمیشم

لوبی لوبی چیه؟😒

مرضی جون خوبی عزیزم دختر نازت خوبه ؟میگم تا الان چند کیلو وزن اضافه کردی؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
شماهم مثل من آرهههههه؟

من که فعلا خودمو بستم به سیب زمینی سرخ کرده یه پودر و قرص هست از جای مطمئن و دکتر متخصص گرفتم از اون میخورم اشتهام عالی شده جوری که نصف شب پامیشم غذا میخورم یعنی شبا بیشتر غذا میپزم که نصف شب گشنم شد گرم کنم.

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
من که فعلا خودمو بستم به سیب زمینی سرخ کرده یه پودر و قرص هست از جای مطمئن و دکتر متخصص گرفتم از اون ...

وای به منم بگو اون پودرو؟ منم تحت نظر دکتر رژیم هستم کلی ویتامین وشربت میخورم ولی اشتهام اونجور که باید زیادبشه نیس...

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
من که فعلا خودمو بستم به سیب زمینی سرخ کرده یه پودر و قرص هست از جای مطمئن و دکتر متخصص گرفتم از اون ...

درخواست دوستیمو قبول کن بریم بیرون بحرفیم

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش