2777
2789
عنوان

شام چی دارین خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا چیتی رو میپزین 

پاستا شکلی رو آبکش میکنیم 

سیرو تفت میدین

گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه قاطی میکنین و کوفته های کوچولو درس میکنین میریزیم تو سیرا تابخار پز بشه نعنا خشک بهش اضافه میکنین

بعد به پاستا اضافه میکنین روش مقداری آب میریزیم تا همه باهم بپزه بعد مقداری کشک بهش اضافه کنین و بذارین قول بخوره تا جا بیوفته حتما امتحان کنین هم عالیه هم زود آماده میشه😋😋

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

هیچی

خیرسرم مثلا رژیمم اخه  

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
بندری رو میشه توضیح بدی.منم شوهرم میخواد واسه امشب

مثل بیرون نمیشه ها ولی یکم مزش شبیه.

مواد لازم:😂😂

سیب زمینی نگینی 

سوسیس یا کوکتل نگینی

پیاز نگینی 

رب 

فلفل سیاه به مقدار لازم 

زردچوبه به مقدار لازم

دوس داشتی ادویه هم بریز

بعد سیب زمینی و سوسیس رو سرخ میکنی و ادویه وفلفل رو بهش اضافه میکنی

پیاز رو جدا سرخ میکنی بعد در اخر همه مواد رو باهم مخلوط میکنی تو تابه بعد رب به همه مواد میزنی همین تند بودن غذا بستگی به سلیقه خودتون داره.

غذای ما امادس😁😁😁😁 نوش جان

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
هیچی خیرسرم مثلا رژیمم اخه    

من رژیم چاقی دارم 😋😂😂

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
بندری چیه همون سوسیس و سیب زمینی؟؟ سوسیس بده بچه ها نخورین به خودتون رحم کنین!

میدونم ضرر داره اما ازپس شوهرم برنمیام دوس داره براش درست هم نکنم میره بیرون میخوره اینطوری خودم میدونم چی درست کردم.

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
من رژیم چاقی دارم 😋😂😂

خوششششششششششبحاااااالت      

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
لوبیا چیتی رو میپزین  پاستا شکلی رو آبکش میکنیم  سیرو تفت میدین گوشت چرخ کرده رو با پیا ...

چه غذاي عجيب و بامزه اي 

نمي تونم مزش رو تصور كنم

وزن شروع ٦٤ .... وزن هدف ٥٧ .... تاريخ شروع 6 آبان ٩٧