2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین

349 بازدید | 65 پست

سلام دوستان 

حالتون خوبه 

درخصوص ی مهمونی سنگین ک چند روز دیگه دارم سوال داشتم 

تعداد مهمونامون 55نفرن 

و فامیل همسرم هستن 

برای شام تدارک کوبیده ک بیرون سفارش دادیم و خودم گفتم در کنارش سوپ شیر و زرشک پلو با مرغ ریش ریش درست کنم اول گفتم قورمه سبزی بعد منصرف شدم چون همه تو خونشون درست میکنن واز طرفیم گازم صفحه ایه  جای درست حسابی نداره 

سالاد هم سالاد کاهو 

ماست وکرفس

سبزی خوردن 

نوشیدنی هم دوغ 

نوشابه 

میوه هم هنوز تصمیم نگرفتیم میشه شماها راهنمایی کنید ک چیزایی ک گفتم خوبه؟؟ 

اگ شما ایده بهتری دارین و تو مهمونی هاتون استفاده کردین کمکم کنید اولین باره این تعداد مهمون دارم و اکثریت اولین شام هست ک خونمون میان 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

سوپ نه همون مرغ اگه خواستی درست کن با سالاد بسه سوپ خورده نمیشه البته مهمونای ما اینجورند

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ نه همون مرغ اگه خواستی درست کن با سالاد بسه سوپ خورده نمیشه البته مهمونای ما اینجورند

خودمم حس میکنم سوپ جالب نیس برای این فصل 

اگه تعدادافرادمسن زیادباشه سوپ رودرست کن چون افرادمسن سوپ دوست دارن کوبیده عالیه درکنارش قورمه سبزی هم عالیه ولی زرشک پلوبامرغ اتو سعی کن ریش ریش نکن وباسس باشه ببین اسی اصولش اینه مثلا غذای اصلی یه کوبیده سس نداره وابکی نیست درکنارش یه قورمه یا خورش یاهمون مرغ باسس بزاری

گاهی انسانم آرزوست
مسن نداریم ولی سه تا 4نفری میانسال هست روی رنج سنی 55سال

پس سوپ نزار من معمولا مادربزرگ شوهرم وپدربزرگشون طرفای هفتاد وهمیشه سوپ میزارم انقدرخوششون میاد 

گاهی انسانم آرزوست

من‌باشم سوپ رو حذف میکنم کلا چرا؟؟چون هم گرمه هم الان بلطف محرم اشو شله زرد زیاد پخش میکنن پس سوپ جالب نیست

بجاش دسر بده حالا یا ژله با بستنی ترکیب کن یا پان اسپانیا که عالیه

هوا گرمه سوپ نهعالیه نگران نباش

عزیزدلمی ممنون من خیلی دست و پامو گم میکنم همیشه میخوام صد خودمو بذارم اما تهش ی خرابکاری میشه