2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا خورشت هویج درست نکردم با سرچ تو گوگل میشه راحت درست کرد خوب میشه؟ ژله رو هم حتما درست میکنم ز ...

اره عزیزم من خودم که خیلی ازش خوشم میاد

کدبانوییت‌و با رخ بقیه بکش😍😉

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

فقط اسی هرچی درست کردی چه تک نفره چه جمعی روش سلفون بکش حتی رومیوه هات چون تویخچال بونگیرن وترشی هاتوهم روش سلفون بکش درکنارمرغت میتونی سیب زمینی وهویج سرخ کنی بزاری

گاهی انسانم آرزوست

کوبیده و یه خورشت بزار سبزی قیمه فسنجون

سالاد کلم درست کن کلم و خیارشور و ذرت و سس فراوون و اگه دوست داشتی لوبیا  با سالاد فصل 

سوپ اگه میخورن ددست کن اگه هم نه درست نکن

ماست و بادمجونم میتونی درست کنی خیلی خوشمزه میشه 

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

اسی استرس گرفتم من بجای شما ببین ازالان کاراتوبنویس خونه اتوتمیزکن ظرفاتودربیار چک کن قندوناتوپرکن و ...

عزیزم پس حس و حالمو درک میکنی🥲🥲

اصلا سر گردونم چند روز پیش میخواستم دعوت کنم منتظر موندم عروس جدید هم بیاد تا پاگشا کنم یکباره 

چون تنهام سخته اما خب خیلی خیلی کمکم کردی هم شما هم بقیه دوستان

از امروز لیست میگیرم کارامو تا روز مهمونی حداقل دست و پا گم نکنم 

آره خداروشکر تنوع میوه تو این فصل زیاده از این بابت خیالم راحته

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

انشالله خوش بگذره راستی اسی یکساعت قبل اومدنشون برودوش بگیر حتما وارایش ولباس شیک ولبت خندون وسعی کن همه بهشون خوش بگذره اینوهم به شوهرت گوشزدکن جوگیرنشه توجمع اقوامش 😅

گاهی انسانم آرزوست

مرغ درست کن اما ریش ریش نکن.با سس باشه.

سالاد ماکارونی درست کن 

سالاد کلم و هویچ

ژله

بورانی بادمجون یا اسفناج

کافیه دیگه

میوه های تابستونه هم که ماشالا زیاده

هندونه بگیری مثلثی قاچ کن/ملون هم همینطور/انگور و شلیل و زردالو و البالو

ببین اگه قورمه سبزی هات عالیه بزار چون قورمه سبزی ریسکش بالاست وممکنه عالی درنیاری اگه من جای شماباش ...

جالب اینه ک آخرین بسته سبزی قورمه ای ک مامانم برام گرفته بود رو دوشب پیش تموم کردم مامانم عالیه قورمه سبزیاش منم از ریسک همین قورمه سبزی میترسم تعداد کم خداییش تعریف نباشه خوب درست میکنم اما برا این تعداد میترسم خرابش کنم از همه بدتر ک گازم صفحه ایه

غیر اون اجاق دیگه ای ندارم من همون زرشک پلو با مرغی ک شما گفتید رو درست میکنم برنج ک پیمانه بیشتر میگم آشپز درست کنه مرغش رو هم ک زودتر درست کنم میتونم بذارمش کنار 

عزیزم پس حس و حالمو درک میکنی🥲🥲اصلا سر گردونم چند روز پیش میخواستم دعوت کنم منتظر موندم عروس جدید ...

فدات عزیزم منم مثل شماشهرغریبم وازاین مهمونیازیاد دادم فقط کاراتولیست کن حواستوجمع کن سعی کن کم کم انجام بده که بهت فشارنیاد عزیزم من اوندفعه سی نفرودعوت کردم شوهرم ماموریت بود حتی خرید هم باخودم بود تاپنج صبح تواشپزخونه بودم ولی همه چیزعالی شد ودهنشون بازمونده بود فقط کمی خستگی توصورتم نشون میداد وزیادنتونستم به خودم برسم 

گاهی انسانم آرزوست
خودمم حس میکنم سوپ جالب نیس برای این فصل

کوبیده باشه سوپ نمیخورند ولی ماه رمضان سوپ و آش اینا خوبند

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

براش درحدیه قابلمه کوچیک درست کن چیزی نمیخوادنصف سینه مرغ وریش ریش کن کمی هویج رنده شده وااب مرغ وکم ...

عالیه عالی😍😍😍😍چشم قشنگم بووووس بهت خیلی ماهی خیلی