2777
2789
عنوان

ساید بای ساید اسنوا کسی داره؟

1614 بازدید | 6 پست

بچها ما یه وامی بهمون میدن که میخام یخچالو عوض کنم الان ال جی دارم ازش خیلی راضیم خاستم همین ساید الجی بردارم اما نمیشه چون میخلم قسطی بخرم اون فروشگاه الجی نداره فقط اسنوا و سامسونگ چند مدل داره

یه مدل اسنوا هست جدید امده دور این دور هست اونو آقای فروشنده خیلی تعریفشو کرد که موتور برای کره هست و موتور اسنوا و دوو یکیه و عالی هست این مدل و خلاصه نمیدونم اسنوا خوبه یا نه دو دلم سر خریدش؟؟؟شما از اسنوا راضی هستید؟؟؟

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
مارک اسنوا یخچال هاش خوبن

مامان علیسان من خودم گازشو دارم خوبه ولی یخچالشو راستش نمیدونم چطوریه

شما خودتون اسنوا دارین؟

این فروشنده انقدر تعریف کرد از اسنوا البته فقط این مدل چون گفت جدید زدن قطعاتش اصله ولی نمیدونم راست میگه یا دروغ

بالاخره کمم نیست پولش واسه ماها

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان علیسان من خودم گازشو دارم خوبه ولی یخچالشو راستش نمیدونم چطوریه شما خودتون اسنوا دارین؟ این ...

یخچال مامانم اسنواست البته ساید نیست یخچال فریزره ولی خیلی ازش راضیه من از هر کی پرسیدم گفتن مارک اسنوا یخچال هاش عالین ولی اگه نمیتونین ریسک کنین چرا سامسونگ نمیخرین بالاخره شناخته شده تره و ریسکش پایین تره 

ساید اسنوا رو میشه قیمتشو بگین ممنون😍

خدایا بخاطر همسر وپسرم تا عمر دارم ازت ممنونم
یخچال مامانم اسنواست البته ساید نیست یخچال فریزره ولی خیلی ازش راضیه من از هر کی پرسیدم گفتن مارک اس ...

آخرین مدل اسنوا که جدید امده دور این دور هستش عزیزم قیمت 35فوتش 8تومن و 32فوت 7میلیونو 700

آره خودمم دارم به سامسونگ فک میکنم اما این لامصب دور این دوره وسوسه ام کرده

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

ساید بای ساید اسنوا رو شکن نکن... عاااالیه

من خودم تهران هستم رفتم فروشگاه اسنو پلاس یخچالم رو گرفتم... دوستم که شهرستان بود از سایتشون یخچالشو سفارش داد

هر دوتامون از یخچالهامون راضی هستیم