2777
2789
عنوان

شلوار راحتی فقط پونصد 😶‍🌫️

219 بازدید | 40 پست

چه خبره این قیمت ها تیشرت باکسی چهارصد ست دو ملیون خورده ای بعد فروشنده جوری بهت حس ناکافی بودن می ده برای شما عادیه یا من فقط غیر عادیم؟؟  این شلوار گلگلی ها که نمی پوشیدیم سیصد🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاخ و دم درمیارم وقتی میرم مغازهآخه اگر می ارزید حرفی نبودیعنی لاقل ۱۰ تومن باید بزاریم‌‌تو کیف ب ...

قبلا سالی دوبار کمدم رفع انباشتگی میکردم لباسام میدادم میرفت الان خودم نیازمند لباسم کلا دیگه لباس نمیخرم😅😅😅

من شاخ و دم درمیارم وقتی میرم مغازهآخه اگر می ارزید حرفی نبودیعنی لاقل ۱۰ تومن باید بزاریم‌‌تو کیف ب ...

من شاخ اونجا در می یارم برای بقیه عادیه و راحت می خرن 🤦🏻‍♀️

هر شغلی محترمه ولی بعضی فروشنده ها بد اخلاقن خب پالتو ۹ تومنیت بمن نمیاد چون تن زدم باید بگیرم؟!انگا ...

بعدش اینجورین خانم قیمت ها اینه دیگه وا مگه تو این زمونهزندگی نمی کنی؟؟  اخه مردک من به تو بگم ندارم نه میلیون پالتووو

جنس بنجل قشنگ شلوار گلگلی ها داشت تو همون دستن جر می خورد 🤦🏻‍♀️