2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 141 پست
سلام مهربون به من گفتن کل تبرویید باید دربیاری ۲۴تیر جراحی دارم .شما هم جراحی شدین ؟

سلام سلام

به مبارکی 

بعله جراحی کردم

تازه از توی گلو عمل میکنن و اسکار هم نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ببخشید اها پس جراحی شدین حواسم نبود . برای شما خدایی نکرده عود نکرد؟

من هنوز توی پروسه درمانم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلامبه مبارکی بعله جراحی کردمتازه از توی گلو عمل میکنن و اسکار هم نداره

سلام . سلامت باشی .نه من یکی از بیمارهاش دیدم بخیه داشت پانزده روز بود عمل کرده بود

سلام . سلامت باشی .نه من یکی از بیمارهاش دیدم بخیه داشت پانزده روز بود عمل کرده بود

ا پس جراحی باز میکنن 

حتما

تکنیک پزشک‌های مختلف فرق داره

مهم بهبودی هست که انشالله جفتمون خوب میشیم

عزیزم ندول چی بود نوعش منم یه ۶ میلی دارم ولی کلسیفیکاسیون نداره وهایپو اکوه گفتن تی ۳ میشه بگین برا ...

سلام گلم من سرطان تیروئید پاپیلاری داشتم و ۲۳ تیر امسال جراحی شدم با نمونه برداری مشخص شد و حالا تو نوبت ید درمانی هستم

عزیزم ندول چی بود نوعش منم یه ۶ میلی دارم ولی کلسیفیکاسیون نداره وهایپو اکوه گفتن تی ۳ میشه بگین برا ...

من ۹ میلیمتر بود البته اوایل کوچکتر بود و بعد جواب پاتولوژی گفتن یک میلیمتر  نگران نباش اما بگو دکتر حتما برات نمونه برداری بنویسه که خدایی نکرده مثل من به مشکل برنخوری من از سال ۹۸ درگیر بودم هر شش ماه دکتر میگفت سونو بده انقدر بی سواد بود نگفت یه بار نمونه بده که دیر شد و کار به اینجا رسید  وگرنه من پیگیر بودم .