2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه این اتفاقا یه نشونه بهت میده که به هیچکس اعتماد نکن شاید یه اخلاق بدت همینه که زود اعتماد میکنی ...

امیدوارم منم اشتباه کنم صاخب این شیا برام حالا که قهرم معحزه وخق بودنش ثایت کنه بیام تو همین تاپیک بگم حق باشماست  من اشتباه کردم ولی الان معنی خرفاتو نمیفهمم شاید برا مسخره هم باشه ۱۷تا ازمون استخدامی داذم پارسال چقدرم ختم دعا نذر الکی

پس واقعا شروع کنیم دیگه داره دیر میشه قبول نداری ؟

بنظرم دیر شده اگه الانم شروع نکنیم بعدشم کاری نمیکنیم فقط حسرتشه

ولی دلم یه تغییر اساسی میخواد خیلی وقته زندگی نکردمه

حقیقتا به ته خط رسیدم دیگه امیدی هم ندارم معحزه هم ندیدم که هیچ بدتر تو مشکلاتت غرق شدم ادم چیزی بای ...

از صحبت هاتون مشخصه شرایط سختی داشتین ولی دوست من آخر سیاهی و تاریکی شب هم  همیشه سپیدی و روشنایی هست

امید داشته باش. راه سختی داری ولی توکل کن ازشون بخواه واسطه شون کن.

من خودم سعی میکنم به اون چیزی که خدا و امام هم دوست دارن عمل کنم خیلی مهمه.

نماز  با حس و حال خوندن خیلی تاثیر داره و آرامش بخشه حتی امروزه از نظر علمی حرکات نماز مثل حرکت هایی مثل یوگا هست که برای آرامش استفاده میشه. 

یه چیزایی هست که ما خبر نداریم 

حالا حکمت،قسمت یا هرچی

ولی ناامید نشو باهاشون دردو دل کن و بخواه خودت رو بهشون نزدیک کن امید داشته باش بلند شو برای بهتر شدن شرایطت هرکاری میتونی انجام بده همه چی درست میشه

پارسال محرم تصادف کرده داغون بودم دعا کردم تامحرم اکسال خداقل سرکار شغل باشم هیچ ازمون استخدامی که ق ...

اماما برای حاجت دادن نیستن که ....

برای بزرگ شدن ما اومدن مثل پدر مادر 

تو بخوری زمین در صورتی کمکت میکنن که  نتونی بلند بشی این شکل حتما توانش و داشتی خودت بری کار پیدا کنی یا از رنج اینکه سرت کلاه گذاشتن بر بیای 

لینا همه نشونه است تا دفعه بعدی به هر کسی اعتماد نکنی ....تا تو کسب و کارت موفق تر باشی  باور کن اهل بیت فقط برای حاجت دادن نیست باسه همبن خیلی کم ازشون حاجت می خوام بیشتر میگم کمک کن اینجا درست عبور کنم 

بنظرم دیر شده اگه الانم شروع نکنیم بعدشم کاری نمیکنیم فقط حسرتشهولی دلم یه تغییر اساسی میخواد خیلی و ...

منم همین طور دیگه خودمم خسته شدم احساس میکنم روحم نمیتونه تحملم کنه 

منم همین طور دیگه خودمم خسته شدم احساس میکنم روحم نمیتونه تحملم کنه

دقیقا

ولی من هرچی درجا میزنم و کلنجار میرم با خودم ک درست کنم نمیشه ب اون ارامشه نمیرسم انگار ک چیزی مانع میشه

اونم خیلی چیزای جزئی و کوچیکه

خیلی ایده های خوبی داری منم محیط زیست برام همیشه اولویتهپس شروع کن موفق باشیم 👍❤️

فدا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه بحث این نیسارادمو از دست دادم سر هرچیزی ک میشه از استرسش زندگی برام زهر میشه

وای منم تو شرایط توام 

پس فردا کنکور و میدم و خلاص 

دیگه یه استارت جدید برای روانم می زنم