الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پارسال محرم تصادف کرده داغون بودم دعا کردم تامحرم اکسال خداقل سرکار شغل باشم هیچ ازمون استخدامی که ق ...
همه این اتفاقا یه نشونه بهت میده که به هیچکس اعتماد نکن شاید یه اخلاق بدت همینه که زود اعتماد میکنی من چکمو به خونوادمم نمیدم شراکتم قبول نکردم رفتم آزمون استخدامی یک سال رد شدم دومین سال یه اتفاق بدی وسط درس افتاد خوندم همونجا به حضرت رقیه متوسل شدم گفتم توواین وضعیتی که من دارم درس میخونم شاید کسی نمیخوند تا اینجا که من اومدم از اینجا به بعدشم با خودته خیلیم عاشورایی نیسم ولی منکر هر کسیم شم منکر حضرت رقیه نمیشم محاله کارت راه نیفته کارتم راه نیفته دلتو بیمه میکنه از قبل قوی تر ادامه بدی با اینکه گناهان من خیلی سنگینتر از اینا بود که امیدی به تغییر داشته باشم شکست زیاد خوردم مال تو پیش من چیزی نیس تا منکر وجود خدا شدم ولی همین حضرت رقیه با ۳ ساله بودنش منو هم با خدا آشتی داد هم با خودم و بعد از همه مشقات تویک سال همه چی برامبرگردوند