2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭 گند بزرگی زدم

2514 بازدید | 80 پست

از وقتی کوچیک بودم همیشه خونمون جنگ و دعوا بود

فوبیا دعوا گرفتم موقع دعوا دستام میلرزه

دیشب بین اعضای خانوادم دعوای شدیدی رخ داد انگار هار شده بودن عین وحشیا پریدن به جون هم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

ترسیدم بلایی سرهم بیارن

رفتم دم خونه همسایه ها با مشت میکوبیدم گریه میکردم میگفتم بیاین نجات بدین نصف شب بود

اومدن نیم ساعتی نصیحت کردن رفتن

وقتی یادم میاد چجوری ترسیده بودم دم خونشون در میزدم

دوست دارم فقط بمیرم

حتی به خودکشی فکر میکنم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم خودکشی که درست نیست 

مامان بابات دعوا میکنن یا خواهر برادرا؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

عزیز دلم🫂میفهمم چی میگی،گذروندم این روزا وحسارو 

وحشتناکه،خیلی حس بدیه،بهترین کارو کردی 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

وای خاک بسرم😂😂😂

طوری نیست گلم، فوبیا داری

دست خودت نبوده و نیست

بذار بفهمن که باید مراعاتتو کنن

برو تراپی تا تروماهاتو درمان کنی

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
عزیزدلم خودکشی که درست نیست مامان بابات دعوا میکنن یا خواهر برادرا؟!

همه باهم

جنگ جهانی بود 

پدرمم که فوت شده

اون لحظه خودت نبودی واکنش ترست بوده ولی از این به بعد سعی کن به ترست غلبه کنی دعوا بین پدر و مادر بو ...

برادرا و مادرم

داشتم سکته میکردم

خیلی ناراحتم

همه باهمجنگ جهانی بود پدرمم که فوت شده

روحشون شاد 

اونایی که دعوا میکردن متوجه حال بدت شدن؟! 

واکنششون چی بود؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.