2777
2789
عنوان

امروز اولین سالگرد ازدواجمه خسته ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 6871 بازدید | 179 پست
دآرم به این نتیجه میرسم تو خونواده ای که عذاب بکشیم تو خانواده همسرمونم همونا باز تداعی میشه من همسر ...

ولی همسر من سرکوب همه جیو بهم میده 

خیلی بی شرفه 

تمام اتفاقایی که تو خونمون پیش میاد و اومده یا هرجی رو ضبط کرده بهم سرکوبشو میزنه

بخاطر همین از خانوادم فاصله گرفتم مخصوصا وقتی اون خونست که دیگه نبینه و ندونه خودمم بمیرم دیگه هیچی بهش نمیگم 

۳ روز پیش داداشم دستشو زد تو شیشه ۱۷ تا بخیه خورد من نرفتم یه سر بهش بزنم اصلا نرفتم خونمون که این آشغال چیزی نفهمه هرچقد پرسید مامانت جی گفت حالت بهم ریخت مگه بهت فحش داد مگه دعوات کرد گفتم نه مگه دیوونه شدی چیزی نشده 

تمرکز ندارم وقتی ناراحتم نمیتونم کتاب بخونم نمیتونم عادی باشم نمیدونی چقد دلمو میشکنه من کمبودی ندار ...

عزیزم خودت میگی فرداشب نیست تا ۱۴ روز خب ممکنه نگران باشه برای اونم سخته که شما رو بزاره و بره ترس داره فقط بلد نیست نگرانی ها و ترس هاش رو بروز بده 

حالا نشده بری بیرون دیگه لازم نیست آنقدر واکنش نشون بدی میدونم بهت برخورده اما یکم خود دار تر باش یکم با سیاست تر رفتار کن بگو اوکی بعد هم خودت رو با یه کار دیگه سرگرم نشون بده اما زیاد محل نذار مطمئن باش تغییر رویه میده حال خودت رو به اون گره نزن عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی همسر من سرکوب همه جیو بهم میده خیلی بی شرفه تمام اتفاقایی که تو خونمون پیش میاد و اومده یا هرجی ...

چرا از حرفایی که میزنی میترسم 😑 چی در انتظارمه خدایا 

ببین این خانومه خیلی حرف خوبی زد ورزش برو درس بخون کتاب آشپزی کن هنر یاد بگیر خودتو ارتقا بده الان من سر کارای خونوادم میخوام برم سراغ دکتری یا  کلاس زبان وقتم‌پر شه نبینمشون

عزیزم خودت میگی فرداشب نیست تا ۱۴ روز خب ممکنه نگران باشه برای اونم سخته که شما رو بزاره و بره ترس د ...

اولین بارش نیست که 

من رک ظهر بهش گفتم من بدم میاد تنهایی برم جایی یا با خانوادت تنها برم جایی خودت امشب منو ببرم بیرون بریم یکم دور بزنیم و بریم تو هیئتا گفت باشه 

اگ نگران بود که میگفت زنم کمبودی حس نکنه وقتی نیستم و باهاش برم ک حداقل این دو شب آخری کنارش باشم 

نکه اینجوری الکی از حنوم در بیام اخماش تو هم‌باشه آخه مگه من جیکار کردم 

ظهر ساعت ۱۲ میگه اکبر جوجه میخوام میگم چشم بعد قدر هیچیو نمیدونه آخه مگه من چه گناهی کردم که این بابت انتخاب مذخرفم اینجوری عذابم‌میده 

چرا از حرفایی که میزنی میترسم 😑 چی در انتظارمه خدایا ببین این خانومه خیلی حرف خوبی زد ورزش برو درس ...

خودم پرستارم

کتاب میخونم

باشگاه هم میرم 

آشپزی هم وقتی هست میکنم براش هرچی دلش بخواد 

عزیزم هیچ دو نفری مسل هم نیستن 

اگ طرف مقابلت خوبه بهش اعتماد کن 

همسر منم آدم ساده ای هست خوبیای خودشم داره ولی خیلی کمتر از بدیاشه خوبیاش

مثلا الان اگ برم یه دونات درست کنم همه چی یادش میره ولی خودم دیگه دوسش ندارم که بخوام شرایط اوکی بشه چون خیلی دلمو شکونده امیدوارم تو همین شب عزیز من تا آخر محرم نباشم اگه امام حسین صدامو میشنوع که دیگه این آدم مزیض و شکاک رو تحمل نکنم 

خودم پرستارمکتاب میخونمباشگاه هم میرم آشپزی هم وقتی هست میکنم براش هرچی دلش بخواد عزیزم هیچ دو نفری ...

درکت میکنم گلم من دلم از خونوادم شکسته شکستن دل طوریه که دیگه با طرف مقابلت دلت صاف نیشه

چشه؟ شاید با سیاست با مشاوره با راهکار با تجربه درست بشه

مشاوره نمیاد 

تمام سیاستارو به خرج دادم الان دیگه ازش متنفرم و توان هیچ سیاستی رو ندارم که براش داشته باشم 

خودش شکاکه 

بد دله 

جرئت نمیکنم باهاش برم بیرون یه دعوایی یه شری یه چیزی باهام راه میندازه الکی 

حرمتی برام نذاشته 

احترامی برام نذاشته 

بدبختم کرده 

با خانوادم هیچ رابطه ای نداره و ازشون متنفره(بی دلیل)

دروغگوئه 

بد قوله 

بی اعتباره 

امکان نداره یه حرفی بزنه و سر حرفش بمونه مثل همین الان همیشه همینجوری بوده و فقط امشب نبوده که بگم میشه بگذرم 

بهم فحش میده 

حتی اینجوری بهت بگم که داشتیم فیلم عروسیمون رو میدیدیم ۲ بار گفتم نگاه زن فلانی(اسم شوهرشو گفتم چون اسم خودشو نمیدونم) یه بلوایی به پا کرد که خاک بر سرم با عروسی کردنم و فیلم عروسیم از خودشو فیلمش متنفر شدم 

شکاکیت بخاطر چیه ازت آتو گرفته یا بخاطر دوران دوستی داره اذیتت میکنه

نمیدونم 

بهم میگه ج*نده 

همین امشبم گفت 

بهم میگه یه شبی یه قرونی 

میگه من تورو آدمت کردم (من بینی م عمل کردم) بخاطر همین این حرفو بهم‌میزنه 

امشب فقط گفت ج*نده با این تیپ هرزت میخوای بری کجا 

تیپم چه جوری بود؟(یه کت شلوار مشکی از اینا که کتش دو تا دکمه طلابی داره شلوارشم دمپا گشاده)

نمیدونم بهم میگه ج*نده همین امشبم گفت بهم میگه یه شبی یه قرونی میگه من تورو آدمت کردم (من بینی م عمل ...

تا جایی که لازمه سنگین برخورد کن و سرد و عصبانیتش خوابید بگو باید برام ثابت کنی ج... بودنمو 

خیلی بددهنه بلخره شما تحصیلکرده اید 

من یه بار  همسرم بهم گف تو خندیدی فلان آقا از کنارمون رد شد نگات کرد نخواستم شر درست کنم فرمونو گرفتم دستم گفتم دور بزن بریم اونجا بیخود کرده مرده بهم نگاه کنه من برای جلب توجه اینکارو نکردم چون تو پیشم بودی من داشتم با ذوق بهت تعریف میکردم بعد همسرم گف ببخشید فکر کنم من اشتباه کردم از اون به بعد من خیلی مراعات کردم و کلا لباسهای بلند هم میپوشم که ناراحت نشه کسی بهم‌نگاه کردو فلان حالا مال من خدای حوصله و اخلاقه بهم اعتراض میکنه مابقی مردا بماند