2777
2789
عنوان

قرص ریسپریدون برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12421 بازدید | 98 پست
برای این بچه ها فقط باید وقت گذاشت بازی های تمرکزی و توجه

بله کل زندگیمو گذاشتم جسمی روحی از خودم گذشتم..خدا کنه بچم به حرف میاد..چند روزه امگا ۳ تحت لیسانس آلمان گرفتم واقعا معجزه کرد...۴کلمه به راحتی یاد گرفت و تکرار کرد..برای تسهیل تکلم از کاناداییش بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پسرم 4 سالشه نه حرف نمیزنه اصلا ریسپریدون هم میخوره ولی تاثیری ندیدم

من شش هفته دادم اول ۲۰ واحد بعد یک ماه ۴۰ واحد شد دیدم از ظهر ک میدم بچه میخوابه تا نه شب دوباره شب ۱۲ میدادم سریع میفتاد تا فردا ۱۲..الان یک هفته قطعش کردم بچه سرحال لااقل بیداره و میشه باهاش کار درمانی و گفتار انجام داد ..واقعا پیشرفت هم کرد البته امگا۳ آلمانی گرفتم براش الان این هفته حدود ۷ کلمه یاد گرفت و تکرار کرد

مشکلات دیگه ای نداره ؟ فقط تاخیر داره ؟

کمی از نظر حسی ایراد داشت خداروشکر داره رفع میشه و توجه تمرکزش هم بالاتر رفته چون کاردرمانی بردم البته با خودم تو خونه بهتر همکاری داره...و من پیشرفته تر کار میکنم..نیم ساعت بیرون ک سریع تمام میشه..اینم بگم من بچم رو از هر فضا و آدمی دور کرده بودم الان به واسطه گفتار و کاردرمانی بیرون میرم باهاش انگار عادی شده باشه براش و درس توجه تمرکز شده براش دور نمیشه فرار کنه آرومتر شده..

بله کل زندگیمو گذاشتم جسمی روحی از خودم گذشتم..خدا کنه بچم به حرف میاد..چند روزه امگا ۳ تحت لیسانس آ ...

خدا خیرت بده میشه عکس این شربت آلمانی رو بفرستی؟ آخه پسر منم مشکلش مثل پسر استارتر... ۴ سالش شد و حرف نیومد. چند روز پیش از پسرم نوار مغز گرفتن و سی تی اسکن و آزمایش کل خون. هر ۳ تاش نرمال بود ولی براش رسپریدون نوشتن الکی الکی. منم شک داشتم ک بدم یا نه. کلا پشیمون شدم از رسپریدون .امروز ميندازم بره . فقط این شربت امگا آلمانی عکسشو لطفا بفرست من بخرم بدم. این تقویتی ها حداقل ضرر ندارن

خدا خیرت بده میشه عکس این شربت آلمانی رو بفرستی؟ آخه پسر منم مشکلش مثل پسر استارتر... ۴ سالش شد و حر ...

عزیزم بلد نیستم عکس بدم..بزن تو نت شربت امگا۳ یورو ویتال تحت لیسانس آلمان عکسش بالا میاد جلد شربت سفید آبی و روش عکس خانواده خورده...متاسفانه قیمتش بالاست..و هر داروخانه نمیاره..باید بگردی

دعا کن پسر منم زودتر به حرف بیاد...ممنون میشم

عزیزم بلد نیستم عکس بدم..بزن تو نت شربت امگا۳ یورو ویتال تحت لیسانس آلمان عکسش بالا میاد جلد شربت سف ...

اها تازه دیدم گلم ...همون ک شربت درازه روش امگا ۳ نوشته زیرش هم plus نوشته؟ ب علاوه مشخصاتی ک الان گفتی

نوشته دو ملیون خرده ای ؟ فقط تاثیرش حتمی باشه کل تهرانو میخورم پیداش میکنم . انشالله بچه شما هم زودی به حرف میاد

اها تازه دیدم گلم ...همون ک شربت درازه روش امگا ۳ نوشته زیرش هم plus نوشته؟ ب علاوه مشخصاتی ک الان گ ...

اره نوشته پلاس..بله من ۲۸۰۰ خریدم دو هفته پیش...برای بچه من که اینهمه گفتار بردم اثر نداشتن این شربت دادم چند کلمه اضافه کرده...مطمعنا بی تاثیر نیست...بزنی تو نت متوجه میشی چی میگم..البته کار کن با بچت حرف بزن باهاش

اها تازه دیدم گلم ...همون ک شربت درازه روش امگا ۳ نوشته زیرش هم plus نوشته؟ ب علاوه مشخصاتی ک الان گ ...

تهران داروخانه دکتر تشیدی یک سر بزن اونجا معمولا دارو کمیاب و تحریمی زیاد چه برسه این امگا که داخل ایران بسته بندی میشه ولی خب گرونه