2777
2789
عنوان

قرص ریسپریدون برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12421 بازدید | 98 پست
خدا واقعا بهت صبر بده من درکت میکنم .آدم ازین میسوزه ک اینترنت از بعضی دکترا همچین تعریف میکنن ک وقت ...

ممنون عزیزم ،ببین من کل دکترای ایرانورفتم ،هرجورشوکه بکی دیدم ،ولی دکترجماعت اکثرشون کاسبن مافیان

خاک توسرش کنن یعنی خاک دکتراشرفی فقط دوتاکاربلده زودبفرسته به سی تی اسکن مغز،بعدم بعدم بچه روببند ...

اره ما رو قبل ویزیت ب منشیش گفت اول از مراجعه کننده ها نوار مغز بگیر من با نوار ببینم. بعد دید ک بچم نوار مغزش سالمه براش شربت رسپریدون و شربت ویتامین دی ۳ لیپوسام و شربت بیوکل کیدز نوشت بعد ب ما گفت برین اتاق بغلی آزمایش خون از بچه بگیرین یه پول جدا از آزمایش. آخر داشتیم میرفتیم گفت اگ بچه تون تو دووووو هفته خوب نشد بیا آمپول بزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همش حسم میگه یه چند باری ک سر بارداری بچم خیلی ناراحتی کردم بچم بهش فشار اومد نمیدونم والله... ا ...

زجرش رو من و شمای مادر بیشتر میکشیم تا پدر..و بعد بچه بی دفاع مون..انشا الله خدا به بچمون نظر کنه...

قبل این ک گوشی و تلویزیون رو از بچمون فاصله بدیم بچم خیلی شیطونی میکرد اصلا بند نمیشد توجهش خیلی کمت ...

خوبه دستورپذیریش داره...امگا رو بگیر تعلل نکن همین امروز...راستی من بچم زیر سه سال براش پازل دو تکه گرفتم گفتار درمان گفت هیچی نگیر فقط ببر پارک ولی باور کن از وقتی پازل گرفتم و امگا خورد کلمه بیشتری گفت..ویدیو آموزشی حیوانات و اعضای بدن قبلا فقط نگاه میکرد خوشش میومد ولی الان بیشترشان رو تکرار میکنه حتی زودتر از پخش اون حیوان..

قبلاً خیلی گوشی و تلویزیون میدید ولی الان سه ماهه که کلاقطع کردم گوشی و تلویزیون رو ولی زیاد فرقی نک ...

فکر کنم حدود دو ماه.یکی از اقوام همینطور بوده انگار

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋