2777
2789
عنوان

دعا گرفتم همه چیز بدتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 20 پست
دعا رو برعکس کردهخداروشکر این تاپیکو خوندم من شوهرم با اینکه دوستم داره دام میخواست بیشتر داشته باشه ...

به جای این فکرا یه دفترچه بردار هرروزروزی هرچقدر تونستی بنویس خدایا شکرت اسم شوهرت بنویس ک خیلی دوستم داره اینو باید بهش ایمان داشته باشی و باور داشته باشی ک میشه ولی هرروز بنویس فقطم جملات مثبت و‌نه اینکه خدایا دوستم داشته باشه جوری بنویس ک انگار اتفاق افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد؟؟؟؟؟تعریف کن یکم دلم اروم شهخسته شدم ازش بخدا

مادر شوهر من ن تنها برای من بلکه برای دامادش زنداداشاش دعا می‌گرفت و آتیش ب زندگی همه مینداخت مریض بود اصلا چند ساله آروم گرفته چون یکی ک براش مهم بودو از دست داد خودش انواع مریضیارو گرفت دزد ب اموالش زد بدبختش کرد همه باهاش قهر کردن 

من أصلا نديدم دعانويس كاري كنه بعضيا ميگن تاثير داره! اما تا حالا كسيو نديدم با رفتن پيش دعانويس موفق به انجام كاري شده باشه اما دعا و مناجات و نذر و عبادت بله ديدم كه نذر اثر داره و خدا كمك ميكنه 

شايد انرژي منفي كارتون وارد زندگيتون شده ، شايد متوجه شده و ناراحت شده.  باهاش صحبت كردي كه علت چيه و چرا فاصله گرفته؟ شايد هم اقا هوس باز بوده و مرد زندگيت نبوده و خودش متعهد و وفادار نيس