2777
2789
عنوان

فکر کنم حامله ام ولی نمیخوام

1315 بازدید | 27 پست

من دو تا بچه دارم .. پریودم همیشه منزل.بی عفونت تمیز و پاکیزه هستم .نه کیست نه هیچی.. این سری پریود نمیشم ..نکنه حامله ام؟؟من دو تا بچه میخواستم خدا بهم داد . تصمیم گرفتم بزرگ کنم اینا رو بزارم کنار برم دنبال خودمو.آرزوهامو و زندگیم..و اصلا حال و حوصله یه بچه دیگه رو ندارم..اگر حامله باشم اونقدر گریه میکنم تا دق کنم بمیرم..چون واقعاً از ته دل نمی‌خوام یه بچه دیگه .

همیشه خدا بچه رو ب اونایی میده ک نمیخان 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه خدا بچه رو ب اونایی میده ک نمیخان

نه فقط بچه همه چی همینجوری

از چیزی بدت بیاد یا نباید بیاری همون بلا سر آدم میاد

و کاری بخوای انجام بشه و باید بیاری هزارتا اتفاق مسخره میوفته که نمیشه

برعکس ریلکس باشی و بیخیال همه چی روال و اوکی پیش میره

دنیا اینطوری کار میکنه برا منکه تا الان اینطوری بوده

ان شاءالله که نیستی ولی وقتی بچه نمیخوای سفت و سخت پیشگیری کن.ادم بچه نخواد خیلی زود حامله میسه😂

والا ما کاندوم استفاده میکنیم ۱۰ساله وسیله جلوگیری کاندوم بود و تا حالا پاره نشده اما اینسریها یبار پاره شد😂

ما کاندوم استفاده میکنیم اما یبار کاندوم حین عملیات پاره شد..

واس مام اینجوری شد و قرصم خوردم ولی نشد و خداخواسته دوقلو باردارشدم. این حرفو نزن خدابزرگه خودش داده. بیبی چک زدی؟ چندروز تاخیر

والا ما کاندوم استفاده میکنیم ۱۰ساله وسیله جلوگیری کاندوم بود و تا حالا پاره نشده اما اینسریها یبار ...

اورژانسی باید میخوردی.ان شاءالله که نیستی.بودی هم مبارکه.دیگه بچه داره انقد سخت سعی میکنه دنیا بیاد😂

واس مام اینجوری شد و قرصم خوردم ولی نشد و خداخواسته دوقلو باردارشدم. این حرفو نزن خدابزرگه خودش داده ...

الان ۱۰روزه تاخیر دارم.. نگو من هدف دارم من جوونم

نمی‌خوام عین مادر شوهرم باشم که از وقتی دنیا آمد تا سن پیری ای که هست تولیدی بچه راه انداخته و اصلا هم رسیدگی نمیکنه و همه هم تشویق میکنه