2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بوده گربه هارو اذیت کرده باشه خودش تاوان بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5842 بازدید | 131 پست
اوف حقشه باید پوست بدنشو زنده میکندن

دیگه شما هم شورشو در نیار .نمیشه که نسبت به حیوان رحم داشته باشی نسبت به انسان بی رحم باشی .افراط خوب نیست

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیوان آزاری فقط کارهآدمهایی است که ازنظر روحیه مشکل دارند و پر ازعقده هستن. آتس زدن جاندار درهمین دن ...

منم از نظر روحیه مشکل دارم ولی حیوان آزاری نمیکنم. اینا مریضن و قلبشون سیاهه 

کاربر آقا 
حیوونا چون زبون بستن و بیگناه خب تاوانشم سنگینه ولی خب ی سری از موجوداتم واقن برا سلامتی مضرن یکیش ...

پدر من یه سگ به مرغ وخروساش آسیب میرسوند گرفت اعدامش کرد. عکس هم ازش گرفته بود. من وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم. یه سگو هم با تفنگ کشت. یکی دیگه رو هم وقتی سگه خواب بوده بابیل زده تو سرش وکشتش. 

خداوندا تویی حامی وحاضر
اینهمه بات چت کردم آخر فهمیدم اسمت اصیل مستقله. من اصیل مستقیم میخوندم 😂

واقعا خسته نباشی😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم از نظر روحیه مشکل دارم ولی حیوان آزاری نمیکنم. اینا مریضن و قلبشون سیاهه

ابوالفضل تو آدمارو اذیت میکنی😆😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ببین قبول کن حیوانات هم آزار میرسونناین خانم میگه این گربه خیلی منو اذیت کرد بچه نوزاد داشتم میومد د ...

هرچی ام ک باشه. خدایی یه سری از آزار دادنا یجوریه اصن عادی نیس. اون خانوم میتونس از اول انقد خو نگیره بااون زبون بسته 

یااینکه یجور خونشو استتار میکرد راه پیدا نکنه بیاد داخل خونه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆