2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بوده گربه هارو اذیت کرده باشه خودش تاوان بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5841 بازدید | 131 پست
اره اصلا کاری به حیوانات نداشته باشید. منم کاریشون ندارم حتی مورچه چون اینا جون دارن من از بچگی به ح ...

اره... من خودم فوبیای زنبور دارم ولی میبینمش اصلا دلم نمیاد بکشمش خودم فرار میکنم😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما میگفت یکبار آب جوش ریختم روی گربه ،یک هفته بعد شوهرش فوت میکنه ، البته شوهرش معتاد و رفیق باز و قمارباز بود میگفت آزاد شدم بعد مرگش راحت شدم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

همسایه ما میگفت یکبار آب جوش ریختم روی گربه ،یک هفته بعد شوهرش فوت میکنه ، البته شوهرش معتاد و رفیق ...

خدا نجاتش داد پس 

اصلا حیوانات آزاری نمی‌دونم چه لذتی داره براشون. مرض دارن بعضیا واقعاً 

کاربر آقا 
ازار به گربه رو چطوری میشه جبران کرد ینی کشتن گربه رو براکسی میپرسم

صدقات 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
کفش دوزک هم دوست داری؟

هر حیوونی جز زنبور

حتی مجردیام با سوسک بازی میکردم😅

ولی از وقتی که فهمیدم کثیفن دیگه نتونستم قبولشون کنم.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه پسر همسایه  ده دوازده ساله بود بچه گربه هایی که تازه دنیا اومده بوده و با نخ از کردنشون می بست با سنگ میزد تا بمیرن توی یه دعوا چاقو به قلبش خورد مرد تا چند سال رد خون دستش رو دیوار بود 

هر حیوونی جز زنبورحتی مجردیام با سوسک بازی میکردم😅ولی از وقتی که فهمیدم کثیفن دیگه نتونستم قبولشون ...

اینهمه بات چت کردم آخر فهمیدم اسمت اصیل مستقله. من اصیل مستقیم میخوندم 😂

کاربر آقا 
خدا نجاتش داد پس اصلا حیوانات آزاری نمی‌دونم چه لذتی داره براشون. مرض دارن بعضیا واقعاً

ببین قبول کن حیوانات هم آزار میرسونن

این خانم میگه این گربه خیلی منو اذیت کرد بچه نوزاد داشتم میومد داخل خونه ، بعد گربه هم یه اخلاقی داره به یه جا عادت کنه ول نمیکنه

این خانم واقعا هر راهی بگی امتحان کرده بود که گربه داخل نیاد حتی میگه گربه رو گذاشتم داخل نایلون بردم اون سر شهر ولش کردم اومدم خونه دیدم جلو تر از من رسیده خونخ دیگه دست اخر آب جوش میریره روش

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

زنبور که نیش میزنع اصلا نباید نزدیکش شد

دقیقا به خاطر همین میترسم

من با حیوون خونگی هم مخالفم به شدت... 

اینم خودش یه نوع حیوان ازاریه

قبلا مار آبی داشتم به خاطر حماقتم مرد چون جاشون تو خونه نیست باید جای خودشون باشن:) 

ای بابا حماقت های ما آدما یکی دوتا نیست که