2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بوده گربه هارو اذیت کرده باشه خودش تاوان بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5844 بازدید | 131 پست
ازکجامیدونی خدا بخاطراون گربه جون اون بچه روگرفته؟من خودم حیوانات رودوس دارم ولی نه اینکه ازمرگ بچه ...

استار تر طرز فکرش اشتباهه .هرکس چیزیش شد میبنده به ازار حیوان .انگار موقعی که خدا داشته تصمیم میگرفته ایشونم بوده .از اسیب دیدن اون ادم ها هم بشدت خوشحال میشه بیشتر شبیه یه نوع بیماری درمان نشدست 

لایک نکنید .توروخدا 

درمورد گربه مادرشوهرم میگه  پدرشوهرم تو جوونیاش گربه و بچه گربه هارو میگرفته آتیش میزده. ۴تا پسر داشته . اینقد این ۴تا پسر خوشگلن انگار نقاشیشون کردی .ولی متاسفانه همه بجز شوهر من تو سن ۲۸سالگی هرکدون به طریقی فوت شدن. جوون مرگ شدن.

خداوندا تویی حامی وحاضر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استار تر طرز فکرش اشتباهه .هرکس چیزیش شد میبنده به ازار حیوان .انگار موقعی که خدا داشته تصمیم میگرفت ...

هیچکس حق ندارع به حیوانات آسیب برسونه یا به انسان های ضعیف 

خب مرگ هاشون شبیه همه. 

مثلن طرف آتیش زد خودش آتیش گرفت 

یکی بود دار زد گربه رو. خودش رو هم به جرم قتل دار زدن. قشنگ دارم میبینم

کاربر آقا 
پدر من یه سگ به مرغ وخروساش آسیب میرسوند گرفت اعدامش کرد. عکس هم ازش گرفته بود. من وقتی دیدم خیلی نا ...

یا علی چ بابا خطرناکی 🥺 گناه داشتن زبون بسته ها 

من ک نمیتونم ببینم عذاب کشبدن هیچ موجودی رو 

اصن تموم تنم انگار ریش میشه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

وای یه چیزایی از حیوان ازاری شنیدم قلبم درد میگیره بهش فکر میکنم، 😔😔 یه گربه، بچه کبوتر طرف رو خورده بود بعد اونم میگیره با چاقو اره ای ها از وسط نصفش میکنه 😔😔 یه چندتا جوون که نست کرده بودن تو جنگل یه خوک شکار میکنن بعد هنوز زنده بوده میبندنش بالا زیرش اتیش روشن میکنن خوک همونجور میپزه میمیره😭😭😭

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
وای یه چیزایی از حیوان ازاری شنیدم قلبم درد میگیره بهش فکر میکنم، 😔😔 یه گربه، بچه کبوتر طرف رو خور ...

ای خدا لعنتشون کنه. اینا داعشن واقعا. فرقی با داعشی ها ندارن

کاربر آقا 
هیچکس حق ندارع به حیوانات آسیب برسونه یا به انسان های ضعیف خب مرگ هاشون شبیه همه. مثلن طرف آتیش زد خ ...

محاسبات خدا انقدر  ساده که فکر میکنی نیست بنظر م شما ازنوعی بیماری روحی اذیت هستی .

اصلا شما جایگاهی نداری که بگی فلانی این کاررو کرد خودش اونجور شد .ممکنه حدست اشتباه بوده واون دنیا اون بنده خدا یقتو میگیره

لایک نکنید .توروخدا 

من خودم از گربه خوشم نمیاد اصلا چون کک داره بدنش بچه هام این چندوقته میرفتن حیاط بازی میکردن کک بدنشون رو نیش زده بود ، ولی خب بازم براشون غذا میریزم دلم میسوزه ، سه تا بچه گربه داره گربه که میاد حیاط ما ،  انقد نازن 

من خودم از گربه خوشم نمیاد اصلا چون کک داره بدنش بچه هام این چندوقته میرفتن حیاط بازی میکردن کک بدنش ...

خدا خیرتون بده 

منم همینطور از کسی بدم بیاد اصلا اذیتش نمیکنم. چون ما جای خدا نیستیم 

کاربر آقا 
ای خدا لعنتشون کنه. اینا داعشن واقعا. فرقی با داعشی ها ندارن

وای چطور دلشون اومد اون خوک زخمی رو که تیر تو بدنش بود دوباره بسوزونن ، خیلی دلم درد میاد ، کاش همسرم برام تعریف نمیکرد اصلا 

وای چطور دلشون اومد اون خوک زخمی رو که تیر تو بدنش بود دوباره بسوزونن ، خیلی دلم درد میاد ، کاش همسر ...

هر جا حیوان آزاری دیدید حتما گزارش بدید پلیس جرمه پیگیری میکنن

کاربر آقا