2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بوده گربه هارو اذیت کرده باشه خودش تاوان بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5840 بازدید | 131 پست

کسی تعریف میکرد گربه رو انداخته  تو گونی اتیش زده چون می‌مده تو خونه چنگ میزده به خوراکیا

خواهرش خودشو اتیش زد

یکیم سنگ زده بود به دست یه سگ از کار افتاده بود

دست خودش الان ۲۰ ساله از کار افتاده 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی تعریف میکرد گربه رو انداخته تو گونی اتیش زده چون می‌مده تو خونه چنگ میزده به خوراکیاخواهرش خودش ...

قربون خدا برم قشنگ انتقام میگیره. 

ما بخدا عنکبوت تو خونمون اومد. به همه گفتم کاریش نداشته باشید این حشره از حضرت محمد محافظت کرده تو غرر حرا 

یک سوره هم به اسمشه. مقدس. خودش برا خودش رفت نمی‌دونم کجا

کاربر آقا 
مگه چیکار کردی؟

چند روز پیش میخواستم برم دستشویی ناخوداگاه پام رفت روی سوسک... ازشون نمیترسم ولی به شدددددت چندشم شد

طاقت له کردنشونو ندارم برای همین با عصبانیت تار و مارو برداشتم زدم به سوسکه.... بعد خودمم رفتم دستشویی درو بستم.... 

و اینجا بود که خودمم مرگو به چشمام دیدم (سم تارو و مار تو گلوی خودمم رفت).... 

خیلی بد بود.... قسم خوردم دیگه کاریشون نداشته باشم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بچه ۵ یا ۶ ساله که ازروی کنجکاوی باسنگ بچه گربه چند روزه رو بکشه تاوان داره ؟

فکرنکنم چون عقلشون هنوز کامل نیست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چند روز پیش میخواستم برم دستشویی ناخوداگاه پام رفت روی سوسک... ازشون نمیترسم ولی به شدددددت چندشم شد ...

اره اصلا کاری به حیوانات نداشته باشید. منم کاریشون ندارم حتی مورچه 

چون اینا جون دارن 

من از بچگی به حیوانات غذا میدادم هر حیوانی

کاربر آقا 
چند روز پیش میخواستم برم دستشویی ناخوداگاه پام رفت روی سوسک... ازشون نمیترسم ولی به شدددددت چندشم شد ...

این تاوان حساب نمیشه .وقتی اسپری سوسک کش میزنی خودت که نباید بری توی دستشویی در رو ببندی خفه میشی

لایک نکنید .توروخدا 
انقدر گربه دوست دارم که نگو.

بامزن

این تاوان حساب نمیشه .وقتی اسپری سوسک کش میزنی خودت که نباید بری توی دستشویی در رو ببندی خفه میشی

کاری به تاوانش ندارم

مرگشونو به چشم دیدم.... 

خیلی بد بود😔

اعع من فکر کنم شما بچه سه ساله که مورچچه بکشه رو هم میگی باید تاوان بده عجبا

دیگه ۳ ساله ن. ولی خانواده باید یاد بدن آموزش بدن. پس تربیت برا چیه من از بچگی به حیوانات غذا میدادم. بهترین غذا رو برا همینه تو زندگیم خدارشکر خوشبختم 

کاربر آقا