2777
2789

بچه ها من کارم تو زمینه سخت افزار و گوشی هست 

به اقتضای کارم با نرم افزار و برنامه نویس ها در ارتباطم 

مدیر برنامه نویسی سایت صد میلیون میگیره خودم دیدم😁 

تازه اون رفته یکی رو میخوان استخدام کنن بازم ۱۰۰ تومن براش حقوق در نظر گرفتن 

پولدارا😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐بگو منم استخدام کنن 😐

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

به نظرم حقوق معقولی رو میگیره برنامه نویسانی که در دیجیکالا و ... کار میکنند حقوقشون بالای 150 تومن هست و منی که برای خودم کار میکنم و تو مارکت ها فروش دارم بالای این مبالغ میتونم دربیارم

فکر کنم نی نی یار هم یه کاربر معمولی هست وظیفش مدیریت اینجاست برنامه نویس نمیتونه باشه

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.