2777
2789
عنوان

من شوهرم داره بهم خیانت میکنه

2657 بازدید | 43 پست

بچه ها من مطمعنم شوهرم داره بهم خیانت میکنه یعنی صدرصد مطمعنم

ولی نمیتونم ثابتش کنم بهش

قشنگ از رفتارش حرکاتش همچیش مشخصه 

مثلا راه میره هرچیزی جلوش باشه پرت میکنه تو در دیوار

در یخچال میخا ببنده یجور ب ضرب میبنده یخجال از جا میخاد در بیادالکی بهونع میگیره غر میزنه بهش میگم دردت چیه چطورته میگه دردم تویی

یبار بهم خیانت کرده قبلا قشنگ این رفتارش تک تک کاراش همون کارا هستن مطمعنم اینکار میکنه

حتی خوابشم دیدم من همیشه خوابام واقعیتن همیشه

ولی نمیدونم چجور بفهمم گوشیش ساده کلیدی هست خیلی سخته مچش بگیرم😣از یطرفمم نمیخام بفهمم چون کاری از دستم بر نمیاد اشتبا کردم دفعه قبلی بخشیدمش تا پا طلاق رفتم تعهد داد دیگه تکرار نکنه😭

الان دیگه شرایط طلاق ندارم اونوقت داشتم همچی درست بود😭

حس خانوما اصولا درسه 

سعی کن بری کلاسی چیزی سرگرم شی

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خانوما اصولا درسه سعی کن بری کلاسی چیزی سرگرم شی

عزیزم شاغلم بخدا با دوتا بچه وقت سر خاروندن ندارم ولی کارا این دارن دیونم میکنن😭بدرک خیانت کرد کاش رفتارش مثل ادم بود لاقل

خب شاید اعصابش از جای دیگه خرده

اخه اعصاب یروز دو زوز خورده نه یماه دوماهه شب روز منو خون کرده 

همش طلبکارمه همش بد دهنی میکنه همش غر الکی ایراد میگیره از همچی

قشنگ‌مشخصه دیگه من نمیخاد دوسم نداره

عزیزم شاغلم بخدا با دوتا بچه وقت سر خاروندن ندارم ولی کارا این دارن دیونم میکنن😭بدرک خیانت کرد کاش ...

نمیشه تاثر میزاره رو رفتاراشون

متاسفانه تجربه کردم

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اگه شرایط طلاق نداریبرای چی میخوای بفهمیخودازاری داری؟

😣اره واقعا خود ازاری دارم وقتی نمیتونم کاری کنم نمیدونم چرا میخام بفهمم

هنوزم ک هنوزه پیگیر خیانت قبلیشم که فقط چهره اون دخترو ببینم ک چیش از من بیشتر بود 

ما یه مرغ داشتیم بهش غدا ندادیم،رفت خونه همسایه تخم کرد

خو کم کاری از خودته.مرد از سر کار میاد خونه.ابراز محبت میخواد،بوس میخواد.کاری که ۱۵ ساله دارم انجام میدم.

شدی مثل کیوون برره.پول وده پول وده.خو از دستت در میره دیگه گلم