2777
2789
عنوان

بیمار سرطانیم مبشه یکی برام استخاره قرانی بگیره استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درگیر سرطان پوست بودین؟انکولوژیستم دکتر مرتضوی زاده هستن تو یزد

عهههه؟یزد هستین پس

فکر کردم تهران دکتر میرید

من همون پستان که رفع شد، ولی شماهم با چندتا انکولوژیست دیگه مشورت کن

جراحت احتمالا کارش خوب نبوده

از کجا فهمیدی برگشته؟ توده حس کردی دوباره؟ بعد چندوقت برگشت؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
عهههه؟یزد هستین پسفکر کردم تهران دکتر میریدمن همون پستان که رفع شد، ولی شماهم با چندتا انکولوژیست دی ...

نه توده نیس پوست سینه م جوش زد بعد قرمز شد الانم کاملا خشک و سوخته س، چن جا از پوستم کنده شده و بافت زیرش مشخصه 

فقط خدا میدونه چ‌زجری میکشم زندگیم مختل شده نه خواب و‌خوراک مافی دارم ن میتونم ب راحتی حموم کنم همش جیغ میرنم

نه توده نیس پوست سینه م جوش زد بعد قرمز شد الانم کاملا خشک و سوخته س، چن جا از پوستم کنده شده و بافت ...

عوارض پرتودرمانی نیست؟ ازمایش دادی مطمئنی برگشته؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
نه توده نیس پوست سینه م جوش زد بعد قرمز شد الانم کاملا خشک و سوخته س، چن جا از پوستم کنده شده و بافت ...

عزیزم من خودم کادر بیمارستانم

دکتر نازنین منصور  مشتاقی  جراح پستان 

اینقدر کارش عالی هست!! ولی تهران دوره تخصصی جراحی پستان دیدند اگه تونستی برو  ویزیت بشید 

نمونه برداری کردم و جواب سرطان تهاجمی بود

با چندتا جراح صحبت کن، اگه خوب جراحی کنن برنمیگرده