2777
2789
عنوان

بیمار سرطانیم مبشه یکی برام استخاره قرانی بگیره استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان من از کجا بفهمم ملانوما هس یا نه؟

عزیزم ملانوما سیاه سیاه هست و فوق‌العاده نادر

خیالت راحت باشه که نیست بقیه سرطانهای پوست هم خیلی خوب درمان خواهند شد

گفتم من با خانم دکتر مشتاقی کار کردم 

بیمارها شون خیلی خوب جواب گرفتند 

عزیزم ملانوما سیاه سیاه هست و فوق‌العاده نادرخیالت راحت باشه که نیست بقیه سرطانهای پوست هم خیلی خوب ...

از دکتر پرسیدم گف ملانوما نیس،سرطان هورمون منفیه

میدونی چرا نگرانم چون قسمت زیادی از پوست سینه م درگیره از جناغ سینه تا زیر بغل سینه و‌همینطور بالا و پایین سینه

بعد خشک خشک شده لباس میپوشم گاهی زخما ب لباسام میخوره و کنده میشن و خون میاد خیلی عذاب اوره برام خیلی

اللهم اشفی کل مریضیا من اسمه دوا و ذکره شفا ء

سلام عزیزم برات یه خبر خیلی خوشحال کننده دارم ،من دوبار برات استخاره باز کردم دفعه اول آیه ۵۳ سوره فرقان اومد ،که یه اشاره ای میکنه به دو دریای تلخ وشیرین که بینشون یه حایلی هست و هرگز با هم قاطی نمیشن ،توی استخاره نکونام هم که نگاه کردم آیه ی خوبیه 

اللهم اشفی کل مریضیا من اسمه دوا و ذکره شفا ء

عزیزم بار دوم وقتی از خدا پرسیدم که آیا شفا پیدا میکنی یانه این آیه ی خیلی زیبا اومد ،خدا صراحتاً گفت که نجات پیدا میکنی ،فقط دنبال درمانت باش